Followers

Search This Blog

Sunday, November 28, 2010

:: arini aku rase nak maki jer ::

acctly dr semalam aku menyirap ngan org ni...die bleh mengate aku,ingt aku bodoh sangat ker????????? ko pandai sangatt ker??????....haishhh...

9:58pm..now masih kat muo algi..ermm esok pas suboh balik jb..kat umah mokde ni..
semalam ngan arini aku rase betol2 marah n menyirap gaban jer ni...memang bodohh seyh..kekadang tue,matang,berumur ke ape ker je bleh harap....yg lain mcm bodoh jer..suke2 nak ngate org,ingt ko tu pndai sgt ker..ko pon hidop x betol lagi,hidop pon lintang pukang lagi..tu pon xbleh ker nak fikir perasaan org...ishhhh nothing to say...ko la bodohhhh!!!!!!!!!aku betol2 tgh gerammmm ni~

Wednesday, November 24, 2010

Salahkah Wanita Tak Tahu Memasak? | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Salahkah Wanita Tak Tahu Memasak? | iluvislam.com + discover the beauty of islam

:: macam2 la kan ::

yuhuu..assalamualaikum...taaadaaaa..a.euwwwwcakkk!..(sambil wat mulot senget2) hahaa..
arini ok? sihat ?ermm skang aku tgh dengar lagu "kalau berpacaran" bukan men glamer ek lagu ni skang..aku dengo lagu ni 1st time dah ingt dah..tapi lau bab2 belajo ni,bace dekat 100x pon lom tentu aku hapal..hehehe...aku paste kat sini lirik die..lirik die mmg care :)...fuhh berkat gile lau bercinte cmni ek..hahaa...
;
;
;
;
;
sangat slow gile line tenet ni..apsal nak carik lirik xlepas2 dr td..adoii geram seyh...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....smbil2 tunggu loaddingggg konon2 nyer,aku pon meredah blog2 korang2..dri situ kite dpt byk idea's kan..haha bukan menciplak idea okeyh..aku suke follow entrie si CIK NADIA BAYu...dah ar cantik..comel giler kan...ermm sangat..aku serius suke nengok gambo pompuan cntik..haha..ye la kan..betape bertuahnyer diorg dilahirkan jadik org cntik..cume pandai x pandai jer menjage kecantikan yg tuhan dah bagi..hehe..aku pon bersyukor ngan rupe aku yg xbape nak cun ni kan..ermm yg korang kate x lawa ni kan,,tpi aku bersyukor..aku takot lau aku cntik nti aku jadik seorg yg takbor..hahah hameeek ko!..
;
;
;
;
;
sape yg pasan die cntek..plss angkat tangan ea..nak kire ni..huhuu...ramainyerr yg agkat tangan..aku angkat kaki jer..hahah...

;
;
;
;
;;
ha amek ni..lagu yg aku kate nak paste lirik tu..baru ni dapat paste..line bru p=okey kot..

Sohaimi Mior Hassan
Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibu bapa adik abang

Apabila berdua
Carilah tempat yang terang
Agar tidak pula
Mencuba aksi terlarang

Korus
Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang

Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman

Ana Raffali
Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama

Hantarkan rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasihmu disambar buaya

Ulang korus

Altimet
Yeah
Kita sambung cerita
Kalau kamu berdua
Aku yang ketiga

Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa

Berani buat terima padah
Kalau tak sedia
Ucap syahadah



giler bestkan lagu ni...aku aritu g kawen pkcik aku.mase nikah pon tok kadi bleh nganjing2 lagu ni..hahah memang semue org tau kan..bohongyer lau xtau...
;
;
;
;
;mase aku mule2 type entrie ni pagi td..haha ni skang dah pkol 4:00 pm..giler lame aku mengupdate entrie ni..time nak type ade je halangan..g kedai lah,wat kije la,ape lah..



HAHA SIMPAN PUNYE SIM[PAN..DAH BAPE ARI AKU LUPE NAK POST ENTRIE NI..HAHA..CAM DAH BASI JERK KAN..

SALAM U GUYS...LOVE U SO MUCH EN.AMIRUL AMIN...
10:10 P.M...30/11/21

Tuesday, November 23, 2010

:: i love my family ::

huaaaa..c the tajuk entrie kali ni..haha azillalkhalison cam dah xde kije sangat je kan..padahal??...banyak kije yg sepatotnyer dibuat untuk menjamin mase depan..ahahhaa ewaaa2..xbleh bla betoll ar..






haaa..entrie kali ni aku nak kenalkan korang2 sume ngan kaum2 or family aku..jom layan..



ni my abah...love abah sp much..weee


mak aku...yang paling aku syg....


my 1sr bro..along..ngan kak mus


my rock n roll..haha kak ngah n abg die..wapi...cucu sulung tu si wapi


aku with ari..anak along ke 3..


my angah..bro aku no2..ngan kak muni..


ni ahmad fadli muiz...waaa cayang


ni abg aku no3..ude n kak liza


muhammad rayyan aqeef


ni ulfa nur qaleesya :)...alala tomeiinyerrr


my only sis..ajah yg gedik..ha amek ko!

and me!!! hahahahhaa


aku anak ke4 drpd 5 org..

haa~~~~ jgn kebawahkan scroll mouse koreng nak cari mane laki aku...hahha aku dgn rasminye cakap..aKU KAN LOM KAWEN hahhaha..weeeeeuuuuuu

ermmm c! ramai x kaum aku...so lau time raye u oll dapat bygkan x betape ramainyer dlm umh aku..bile dah ramai..mcm2 kerenah..mcm2 peel ar kuo..tugas aku 1 jer..masak masak masak..xde kije lain...penatt woo...


teeettt,,,ramaikan...heeheee...

ermmm tu la kuarge aku..dr mak bapak aku..smpai la si kecik kicaa tu...hehe..i love my family so much...tanpe mereke siape lah aku...huhu

Friday, November 19, 2010

:: raye aji,L dan M, ::

yuhuu...assalamualaikum....semue2 ape kabo..hope sihat jer..hhuu..
aku?sihat..cume jari aku ni wat aku sakit sgt...pagi td time2 basuh pinggan,amek ko..ntah terkene hape,tibe2 pedih..drh lak membuak2 kuo..ermm bukti..
;
;
;
;
;adehhh wat hilang mood jer.time2 nak trnsfer gambo ler time tu xbleh..hamponn...nak tunjuk tpi xbleh..xde jodoh haha..
;
;
;
;
weee weee how's ur raye?? best?kompem best rite..ermm cam biase lau aku blik kampong,aku merupekan org paling BZ kat dapor..diulangi..BZ ea..sangat2..mak aku mmg harapkan aku yg dok dapor..ye la,memandangkan adik aku tu mmg xsuke masak..so aku la mangsenyer..xkesah.g pon aku mmg suke masak2 ni..huhu tgk badan la kan..hehe..
;
;
;
;
;
gambo2 mase raye aji sume dlm hp ajah..so dengan sifat kedekot die tu,xdapat la aku nak upload gambo..
;
;
;
;
ermm tgh2 ade banyak keje ni,tetibe lak rase nak wat entrie ni kan..hehe..ermm ritu de cite g beli baju....beli baju wane putih..jap2..nak tnye la,ape mksod org kate lau kite bg bf/gf kite baju dlm sesauatu perhubungan tu x bagus ea/??? ermmm nape rk...nak tau gak..geramm lak..dan aku mls nak ikot sgt kan..wat xtau sudehhhh..huhu...
;
;
;
;
;

ha ni ar tshirt aku beli ..untok aku ngan en.love aku hahahaa..suci habis...
;
;
;
;

tengok la sze pe tu..L size..huhuuu...

seseuaiii la kan ngan size die ni....

hehhe..ampon awak,saye curik gambo awak kat fb awak..hehehe..
;
;
;
;
;
;
yeay...aku hanye pakai sze M..tpi katting pompuan ok..huhu..nak jugak kate kurus...haha...aku pedulik hape kan..ade aku kesah...dan sebenarmnyerr aku kesah..aku dah makin gemok ni....tulunnnn...
;
;
;
;
;



ha~ ni la hp aku skang..hahahha ni nak kate ikhsan bukan,nak kate sedekah pon bukan..aku wat 2 2 rete ni mcm rete aku..hahah tq to angah n ude...haha...
;
;
;
;
;
; dan tetibe tgh type entrie ni,aku lapo...uishhh laponyerrrr..ade sape2 mau belanje aku mkn???lapo beb...
:;
;
;
;
tyme2 gini lau dapat mkn mee bandong kan sedap..adushhh...leleh air liur aku hahaha...ermm..ok,,,c u next entrie k...ermm akhir kjate selamat ari raye aji semue...makan daging korban jgn byk sgt..kang xpasal2 melawat klinik lak..huhu..okeys...

to encik.love..saye syg awakrindduuu awak..haha sompat laeiii...

Sunday, November 14, 2010

:: lamenyerr x update ::

aduhh raso lamo sangat den x hadap blog den ni..huhu..ado den kesah..den bz manjang..nak kate bz carik duet xjugok..duet den xdo..duet kat bank makin kocik jumlah eah..hahha apo den nak buek...
..

arini den pepagi mak den kojut..bangun sarapan..pastu masak makan tngahri..cz mak den nak balik segamat..adehhh malas nak ckp nogori...ermm..arini aku masak ikan puput(haha aku bedal) masak asam rebus lade cili..peberet aku..ikan goreng,tahu goreng,sambal mangge n ulam2..sedap..2x aku tambah..haha..BIASE!..

pas mkn gerak g larkin anto mak,pastu jmpe mmbe aku kat lrkin,yeeehaaa..dapat baju free sepasang..baju kurung pahang..thanks naz..lenkali aku dtg ag k..huhu..dlm ujan lebat gerak g cs...membazir je beli payong..puikkhhaa..rm6.80 tuu....

jalan2 cs g beli baju kat padini..ofkos bile jalan2 xpenah lupe ngan bf i..haha..so aku rembat selai t.shrt untok die..white colour..aku pon rembat 1...damn..memule ajah kate nak belanje..puikk tol..kene bayo balik..huh sengal..jalan2 innercity..then ajah beli baju tok konsert die 24 nnti..pakkal i ni badan berisi,lau x,i pon nak baju cam die td..murah...tpi xpe..daa dapat td baju kat padini..t shirt pon tshrt laaaa....jnji same ngan bf saye..haha..motiffff????..xde motif ok..suke2..layan..

pas cari baju,g ATm..cehh konon2 nak kuokan duet..ermm..pastu cari clcom brnch..xjmpe..or dah xde..or mmg xpenah ade...helllooo..aku ingt..mmg ade..tpi dah xde..penat jer turun naik lip td..huuh..pas penat..cari mkn..makan kat sedap corner..pas mkn gerak blik..then singgah tmn u..g clcom..bayar bill...ok..NO CELCOM dah bleh gune.................dah bleh msj2 bf saye..bf ni kedekottt.hahah...smpai umah dlm kol 6..mandi2..layan fb..then tertido((opsss tertido ke mmg nak tido)) hahha...ngan tok sangat nak wat cmner..huhu...

ok2..nak tunjuk gambo jer..dah penat bebel..huuhuh


~ my only sis~


~ woooo mencekik time~



~kelicinan pinggan~



~baru nak start mkn k..doa dlu~



~haha pisss..dlm lip~

rase mcm bnyk sgt nak update tpi malas nak update..haha agak sengal kan...sat lagi nak update lagi k..tpi skang ni rase nak membuang...
oppppssss perhatiannn..berat badan semakin menjadi jadi ....wargghhhhhhhhhhhhh

Wednesday, November 3, 2010

:: weekend ::

salam...hai tgh watpe2..ermm saye sedang ngntok ni..tapi gguguh kan..opss..gigihkan jugak menaip untk entrie ni...huhu..weeknd aritu..30 n 31 oct..
30/10/2010...just g umh membe saye..exdorm saye mase kat teknik muo dlu..shahida @ sha @ superman....

dah selamat kawen dah ddie..cit jeles...dlu time2 skolah ko punye la ganas..same cam aku..hahha..ko kawen dlu ea..congrats sha..g kndri umh sha sorg2 cz mmbe2 yg dijanjikan sume xdapat join..tibe jmnth baru jmpe ad..sib baek ade ad..thanks ad...huahha...okeys layan gambo..



ni ler satu-satunyer membe teknik muo yg aku jmpe..jiha!thanks 4 dis pict



pic mase sha sanding...

waaaa...excitednyer nak jadi raje sehari hahaha....pasni turn sape lak ea..uishh..turn aku??lmbt sket ar kot..huhu...ok sha.selamat pngntin bru..smga jodoh kekal smpai bebiler..amin..doakan aku ikot jejak ko..heheh


31/10/2010
yippie....arini lepak gunung ledang..ngan my bro no3..ngan mak juge..
smpai sane kol 2.30ptg..mandi2..hehe port cam biase..layan pict k..layaaann..








huhu ok2...dah mls nak upload ag..hekkkk...ngntok giler..c u tomolowwww...hepi good nite...