Followers

Search This Blog

Wednesday, December 29, 2010

:: terubat rindu hehehkkkkk ::

selamat malam rakan2 blogger sume..
arini dah 28/12 kan...jap je dah akhir thun..tinggal bape hari lagi nak masok 2011..adehh..usie semakin meningkat..dan meningkat....bak kate mak aku..DIKYA,DAH BLEH KAWEN DAH>>UMOR PON DAH BAPE DAH...:) waaaa makkk..nape kate gitu..adeuhaiiii...tersentap mak oi..hhaha

cakap2 pasal kawen.krismas aritu aku attend satu wedding ni..kat batu caves..adehh jauhnyer lau nak gerak dr jb kan...SELANGOR tu..huhu..so jalan terbaek..jumaat prtang balik jb..so pepagi ahad gerak g sane..

bangun pagi..wahhh gigeh mak aku kejot,...

mak : bangun dikya...lambat nnti tibe sane..
(haha lau nak tau,mase tu jam bru kol 6.50 pagi tau)

aku : ye makk..kite gerak lmbt pon xpe..

mak : ehhhh...mane boleh..pukol 8 kkite jalan...
(adehhhh,mak aku..excited) huhu

aku pon terpisat2 bangun..mandi..gosok baju,bukan baju aku jer aku gosok..baju mak,ajah,n angah aku gosokkan jugak..tande time kasih cz sudi follow aku g sane..huaaa..terharu2..hehehe..mekasih...
time kasih xterhingge utk along..time kasih byk2..

pas siap2..gerak dlm kol 9 suku camtu ar..(haha bukan men td kate mak nak gerak kol 8) alaaa,mcm la jauh sgt kan..hehe relax jer dekat jer..cehhh..

g sane naik hgway simpang ampat/alor gajah..tengok2 kat hgway tulis kuala lumpur 107km..ooo mak aii,jauhhhnyer...aduh..dlm kete pale dah pening2..dah mabuk2 dah..

;
;
;
;







start mabok dr tampon lagi..opsss typing error..excited sgt menaip..Tampin..hehhe...
tibe R&R seremban benti..cz xtahan ar sakit kepale mabok..suh mak belikan mnyk angin..then mak pon ajak makan sekali..adushh..perot dah kecot dah ni..cz rasenyer mcm dah dekat je nak smpai..huhu..
makan kejap..tpi aku xmakan..angah mak n ajah je mkn tu pon xhbs..mereke kate XSEDAP langsong..ok2 xpe..kite simpan perot makan kat umah kije kawen jer nanti kan..senang..makan free..hehhee..

kol 1 tepat smapi area batu cves..tibe2 ingatan ku cam hampeh selepas excited bagtau mak n ajah pasal BATU CAVES..hehhee...2 kali masok salah jalan..sume ni gare2 nak tengok tangge yg beratos2 anak tangge tu n patong budha yg sangat beso tu..will well....

then dekat kol 1.30 la bru smpai umah yg dituju...

yeeehaaa..ati berdebar2..sangat berdebar2 giler nih..tau x nape...ahahkks! sekarang saye berade di rumah bakal mak mentue saye:P hehhehehe,,,adehhh lutot rase nak tanggal...jantong mcm dah xde fungsi..bibir xmampu berkate2..hahha...call en.love..heheh tadaaa! u,i dah sampai :)...
heheh menuju ke khemah..yeeeha..dr jauh dah nampak en.love...eeeee rindunyerrrr...tau xbape lame aku xjmpe ..ermmm kire sndri ea..last jmpe 8 october 2010..lame giler kan..hehhe
nak wat cmane..cinte jarak jauh...

smpai2..jmpe en.love..then jmpe bakal mak mentue..hehe...so bawak la mak jmpe bakal besan die kan..heheh tu pagi tadi mak excited tu..hehehe...

aduhh meriahnyer...aku g ni majlis kawen adik die..adek die yg  no3..kire melangkah bndul la ni kan..hehe..

semoge bahagie hendaknyer..okeys..jom layan gambar..



mase ni dah sebok nak call en.love..haha xtau jalan..even dah penah pegi :)..ampon :

haha ni la ajah excited sgt nak tgk..huhuuu

2kali lalu..so 2x kali gak ajah snap..haha jakon beb
mase pgntin baru smpai...credit to en.love utk sume gmbr2 yg die amek...

lawa sagt tgk muke awa ni...adehhh

time makan..smpai2 terus makan..xbyk ckp..haha

makan damai :)..meriah kusi

pelamin..simple gile..tpi cntek sgt

weuuuuwww...pengapit kot~ hahhaa

amek berkat pengantin..bakal adik ipar ni..hehhe

ni pon..bakal adek ipar..hahhaa..nurul :)

with my mom....peace..suke mak dapat g umah besan..hehe

weuuww..teeet!
.
dlm kete..otway balik dah...


erm..gerak balik dr bt cevs pkol 2.35 kot..smpai segamat..dlm kol 6 suku..bapak lame...tu pon singgah rompin..pastu yg wat lmbt tu,lalu bukit putus then kuale pilah...adehhh berat bontot siol lalu situ...huhu..dlm prjalann..ermm dekat 10x tgk gmbo2 td..heheh suke part aku ngan si abg pengantin tu hahaha...

pas ni ntah bile nak jmpe lagi kan..apo nak buekkk...hehe balik dr umh en.love ni dah start terfikir dah..agaknye nnti majlis we oll cmtu la kan..hehhe...malunyerrr....dah tutop2 muke dah ni..hehhee...

awak..bile mau pinang saye mey....hahhaha....PANGGG! tetibe kne tampo ngan diri sedniri....hahha xtade sedor diri nih..keje dlu betol..kumpol dueit ea zilla.....hehe.

to AWA n FADZIL...selamat pengantin baru..semoga berbahagie smpai bile2....smga korang mndoakan kitorg ikot jejak korang gak..hehhe...cepat2 dapat baby ea..:)




good luck untok pasukan harimau MALAYA...:)

Tuesday, December 28, 2010

:: lepakKING :


aku bru lepas kentot ni...aka buang angin haha..ooomakkk aii bau die,terbaeeek dr ladang seyh haha..
weekend aritu buat ape?..hukkk..
sakit pinggang ni..tangan kremm..huu..dahsyat tol..

25/12/2010 aritu g bt caves...
next entrie aku cite..

now nak cite 26/12 nyer stolimoli~
ahad yg secerie sepanas terik..plan dah dekat seminggu..
plan mule2 cume aku nak g ngan umi jer..then
bile jijie nak join,so we oll pon stuju n kate ON je la kan..
reramai best gak kan..
so hari kejadian xtau lg bape org nak follow..just tunggu jijie amek je kol 2.30 ptg..
dah msj aju,bai,n lina,,tpi mmsing cam de hal je kan..so..
tolakkkkk tepi..
kite cite sape yg ade jer..maybe next tyme korang bleh join..
ala lgpon aku bgtau dak ni last minit..ermm xheran la kan lau diorg kate TIDAK..kkkkk
tolllaaaaaaaaaaaak tepi..

kol 2.27 jijie smpai umh aku..adehh mase tu aku blom siap mekap lagi..
yeee!! di ulangi MEKAP..hahahaa
cz kol 2.15 tu aku bru siap membuang air BESAR>>
ermm so terpakse la diorg tunggu..
xlame,7minit aku dah siap..kan kan kan:) 
hahahhaa...
2.36 gerak kuo dr umh aku..
UMI.JIJI n epin pon ade..ok cntekk..
diorg kate hisham n mas dah tunggu kat segamat..

dalam kete mak aii..
MENGUMPAT..hahaha
xbleh bla aku..
tpi xpe..aku suke...

ok2..kite layan gambo ea..mase sangat mencemburui kite..haha


tempat kejadian...huhu..
b4 main kite posing dlu k...

hari bodoh aku aritu gaknyerr..haha..


hisham n mas yg sedang pregnen


aku benci tol..kacau line betol la lane ni kan..cam haremmm

tq BRO line sebelah.snap pic ni..haha susah sangat,,bukan aku suh kawen ngan aku pon..suh amek gambo pon susah

time makan...kat MERYBEROWN segamat...terbaekkkk kan..hahaha

aku smpai dah lupe kite dok melalak lagu ape time ni..

dari kiri..hisham..umi.n jijie....kawan dr sekolah rendah ni


jijie bersame adek kesayangan..hahah...yg comel tu epin name die..satu kelas mase drjah 4,5 n 6...

mereka adalah jiran sebelah umah jer..sorang bapak de bengkel motor..sorang lagi de kedai runcit..:)

mase karok,hisham n mas dah x join..dah balik jb...


sumpah..kitorang xpenah gadoh...heheh giler baekk kan..cam xc


pastu singgah al ikhsan jap cuci2 mate..t
then terus gerak g mencekik..
pas makan..
g karok..
kol 8 bru kuo...so blik umah terus..
layan BOLA piala AFF suzuki :)....


 thanks to.UMI<EPIN>JIJIE<HISHAM <MAS...
next time kite jalan jauh sikit ea..pastikan ramai yg join..huhu


wokey...
(tgh trsnfer gmbo 25/12 aritu..jumpe en.amirul weyh hahaa)

















Wednesday, December 22, 2010

:: Jalan situ sane sini ::


Yuhuu…ape khabaq?sihat na? hope sihat na…haha cehh tetibe cakap org utara..ape kes??haha..teringat kat membe gile2 i..and ofkos geng porak perande i..PINATJAN…dlu mase kat poli,smpai sakit telinge dengar diorg cakap utara..haha..sampai kitorang dak2 johor,dak me;lake,dak Pahang,Terengganu,kl sume terikot2…opss entrie kali ni bukan la nak cite pasal PINAT n JAN……


Ermm semalam n semalamnyer kot..jalan2 ngan akk ipor n ank2 sedare aku..a.k.a family abg aku yg no1 la kan..ALONG along ! A L O N G along !..hhaha tetebibe nak nyanyi lagu ALONG yg kat tv1 tu..fav programe tu mase kecik2..n aku pon dulu dulu dulu la kan kenal n pernah berkenalan ngan mamat yg jadik ALANG..haha..mcmane aku leh kenal> ermm malas  citer..haha…k k..
Aritu xde kije g merayap wat hal..@ cari pasal..@ buang duit kot~..xjauh..memandangkan lame dah xkuo2 kan..g Giant u mal jer..ala bape miit ar sangat ngan umah kan..hehe….awal2 lagi akk ipor aku dah ajak..seawal aku bangun tido kot~..almaklumla aku bangun tido awal..xmacam korang…





Haha g sini je pon..ape ade dlm ni ek?ermm Nampak je mcm ALA GIANT jer….ermm tau x,kat dlm ni ade wayang..biarpon cume MBO cineplax jerk..xpe2 jnji de wayang kat sini..dlm ni plak banyak sangat kedai2 pakaian yg pelik2..ala2 macam cine2 nyer style kan..like ah..ditambah plak adenyer COOLBLOG..ermm betambah plus plus la kan CCOOOL nyer Giant ni..ok la,boleh la,rasenyer ngan ade kedai2 fashion nie,aku suke la,..ade kedai2 tudnung…murah n agak memberansangkan harge die..
Tapi yang macam hareeeemm sikit kat sini bab parking..mak ai…laluan ke pparking apsal cam anak haron xbalik umah..dengan signboard simpang sior..tunjuk sign masok..tapi kat situ jugak sign keluar..even padahal boleh muat 1 kete jer..park untok kete pon adehhh…x efektif langsong la..mungkin perlukan renovation…THAT’s WHY org xramai dating kot..harapkan dak2 UTM skudai jer..nengok wayang Je..
 
Okey2..malas nak bebel..ulayan picx…






 1st snap..wapi sabotaj andak…mane kepale andak..haishh..yg belakang tu.akak ipor aku..kak mus


 ;
;
;



2nd snap..wapi jugak …dah bawak budak2 ni confirm g pon tempat susu n pampers..
;
;
;
;









Huaaaaa…NADIA…nangis cz kitrg tinggalkan die mase turun escalator..haha.mau xnyer bawah tu ade gad pegang senapang..hahaha….nadia nadia….satu u mall dengar die nangis…
;
;
;
;;
;



Hahaha tadaaa…dah xnangis..dah dapat coolbelog kan nadia kan…huhu…ko memang! 
 :
:
:
:
:




Wapi : ooo patot la andak suke bawak kamere
Andak : nape pulak
Wapi : andak suke bergaya ea??
Andak : banyakkkk la (!@@#$%^**) ahaha maluuu


:::
:
:
:
:
::



  

Habis andak n ibu punyer CERMIN MATA hitam korang belasah ek..mule2 wapi nak wat muke auwww…aku xbagi..cakap suh buat muke macho..then..c..muke macho wapi..hahhaa.cayalah abg.
 ;
;
;
;


;



Ariana ~..haha budak kecik paling berbise..cakap ngalahkan abg n kak ngah die..huhu..tengok la tu..berebut cermin mate ngan kak ngah..n bile dah dapat..die senyum..kak ngah nangis..huhuuhu..


;
;
;
;
;


Ni la tudung yg aku beli..opsss tudung plak..shawl..harge die cume rm 10 sahaje..lenkali dating lagi nak bei yg lain..dah usha2 aritu..


;

;
;
;


Cehh..bile dah beli..test dlu plss..haha…orait J..ok x?x ok ker?

.
.
.


.

Ermm burok eh..wat ever la..haha ade aku kesah..haha..ok2 dah..mau tidor..mungkin esok jer update entri  arini..memandangkan line tenet yg kurang memberangsangkan mlm ni..try connect dr tadi xbleh pon..aduhaiiii…selamat malam u olls J


OPSS..ACCTLY AKU NAK UPDATE ENTRI NI SEMALAM..YE DI ULANGI SEMALAM..HUH MEMANDANGKAN LINE LEMAU SEJAK2 NI..MAKE AKU UPDATE LER ARINI..ERMM BASI DAH KOT..

Tuesday, December 21, 2010

:: cantek ::

Salam 1 malaysia..wahta??haha tetibe je dong….dah mkn tengahari? Dah besenam?dah ? dah ke belom?cehhh cakap org..aku dah lame xbersenam..lame xkuokan peloh…dlu2 mase praktikal kat angsana n mase lom de kete..ari2 menapak g bustop dekat 20minit…dengan cuace panasanyer..memang terbakar lemak aku..haha..terbaekk…tpi pas hbs prktikal,,ermmm harammm..langsong xde senam2 bagai….cume yg ade angan2 kosong nak kurus…weuueewww…laud ah bdn xsenam,pepaham je la..mule la lemak sane sini..en.love pond ah tegor2..badan jgn naik2…adeh..die naik xpe…tpi serius ark an..aku ni dah x bape nak tinggi,then laud ah xbape nak tinggi ditambah plak ngan size badan yg menjadi2 skang ni..ermm hamek ko..bak kate en.luv saye…RENDANG…yerr diulangi RENDANG x berbuah..hahaha..aku jeles tol nengok pompuan2 cantik ni…xkire la pompuan bertudung ke x ke..haha..suke!


blog heliza

Heliza bereeeh J…adoyai..cumel nye ko..suke gilak deh tengok muke kamu heliza..tpi jujur la,mase kat af dlu aku xminat die ni..heheh pas kuo af baru la minat trang tang tang kat die..waaaa..gilos..add fb die pon..gambo cecantik banget..perangai pon cam gilers2..tu yg wat aku lagi suker..muahahaha…


scha alyahya :)

Ha amek ko…die ni kawan aku mase skolah dlu…satu kelas kot~..makan same2..g kencing pon sesame..hahaha..nee noo neee nooo..tipu tipu tipu..haha relax..die ni paling la aku suke n minat tahap gaban..bagugan..lagi2 dlm cite awan dania..dengan pangai die yg betol2 gilos haha..terbaek dari  ladang..1st time tgk muke die kat dewi remaja..



fb lisa

Teet….name I lisa…TAU dah !..haha..c..die ni kawan aku mase ktrg men pondok2 dlu..men pengantin2..men baling sipe same2..wahahaa…tipu lagi..banyak dose tol aku kat entrie ni haa..gilak lawa ko lisa..suare pon rock..serak2 basah…kulit putih..mulus haha..kan..cantik kan..kan..


aida gadis melayu..

Aduhh…nape cntek sangat ni kak oi..hehe…terima kasih atas kurniaan yang maha ESa..kenal die mase gadis melayu musim pertame..aclty aku minat lagi sorang kawan die ni…bapak cun…kak aida..u so sweet ah..haha geli geli jer ayat aku..waaaaa

hanis zalikha

Macam die ni…ramaia betol blogger2 kite sume ni cite pasal die kan..hehe..anyway..kamu mmg cntek..patot la dapat top listed dlm carian google…sane sini sume cite pasal die kan..haha xpasal2 aku pon cite pasal die..ehhe congrats kak..:)


norhanida bt jamal

Orait..sape kenal gurl ni..yebaa yeba..NORHANIDA ..yipiie..ni kawan aku..housemate aku mase blajo satu kolej dlu..cantek kan..sori nem aku copy gambo ko..haha..suke tgk muko ko la nem..makin dewase ko maken lawo..hahaha…okeyh2..ni xtipu..ni mmg kawn aku..kire kwn baek aku jugak la..hehe..ampon nem aku letak pick o..hehe..name aku panggil die anem?hehe name glamer beb..anem..name dlm i.c norhanida..
 bile kite nak lepak same eak..last jmpe pon mase alumni kolej dlu..miss u..nak lepak harok2 haha...



hahaha teet~..tetibe nak jugak masokkan pic aku yg dah mcm kuih tepong kormak..haha...wat ebver..ape pon rupe kite..hitam ke.putih ke..kuning langsat ke ape ke..kite mesti bersyukor..dah cakap la..kite cantik..n sape lagi lau x kite yg ckp kite lawo kan..hahaha..eee lawonye...lawaknye haha...

so bersyukor la sangat2 kan dgn ape yg kite ade..walaupon kite xsehebat hanis zalikha,xsecantik lisa surihani.xselawa scha alyahya.xsecun aida...tapi aku tetap jadi diri aku..azilla khalison :)


Monday, December 20, 2010

:: STYLE YOUR HIJAB contest ::

woot woot lahh

tadaa..aucakk...yeah contest dan contest lagi..masuk contest yg ni aku bru join 3 contest..yg ni pon atas ajakan member blogger jugak..iaitu si cntik manis  cik ayuni ...
 thanks beb invite aku join this contest...mule2 xde la nak join this contest..sekali tgk membe2 yg join.xde la pic yg hijab pelik2 no kan..hehe so amek keputusan..join jela...



contest ni dikendalikan oleh cik woot woot kite tuan punye contest....okeyh2...dgn mrendah dirinye ..terletaknye pic ni huahuaaa

;
;
;
;
;;
;
;
;
;


-STYLE YOUR HiJAB-

kenape gua buat contest pasal tudung lak nieh..duh..

sebab gua suke fesyen hijab lah..tehee..tengok la page FASHION kat atas tuh ! grr

syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )


3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011


8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<

ouh,orang yang wajib join ini adalah :




okeyh..dah semua syarat2 dah ikot..now mase utk menghantar link ke 
woot woot lagi 


hehe wish me luck

:: umi raihan ::

assalamualaikum..yuhuuu..tadaaa...euww..sudah makan ke?arini aku maakan mknn ringan jer..ringan ker??haha..makan megi cintan flaver mushroom...bak kate anak sedare aku.SHENDAWAN..haha...now nak update blog..tengah2 idea dtg mencurah2 bagai..haha tetibe ter add lak ym kawan aku sorang ni..


umi..fb die


yeehaa..ni la kawan aku yg sgt baek..haha opss mi : baik ke ko...hehe...aku kawan ngan die dah lame..dah dokat 13 thon kot..sejak aku darjah 6 lagi..pastu form1 smpai form 3 kitorg kawan baek..maseh teringat kenangan2 menusuk kalbu..walau pon dah bertahon2...
  • ingt x mase kite g umh fiza asri,kndri bapak die mngl..kite kayuh beskal same2..
  • kite usha dak2 laki skpt1..haha dilulangi.kite usha die..dan die usha kite..loloq...ko ingt x?hahah hate very much kt die..
  • g skolah agame nek moto bapak aku..moto tu kite park kat library desa..xpon kite park kat umh manisah :)..haha lending baik punyer..xde tongkat :)
  • pastu ingt x..moto erin yg bunyi die kuat sgt tu :)
  • ingt x kopok yg ciklan jual..haha maveles :)
  • mase skolah agama darjah 5 aku stu kelas ngan ko x?
  • ustazah yg lembot2 tu sape name die?aku lupe..haha bnyk doh dose kite kat die..smpai aku failied darjah5..damn ..haha
  • mase sek men.ari2 mase form 1 kite beli beger bapak enon sandi...lau xbeger..kite beli benjo..mase tu beger daging rm1.20 jer...skrg...??
  • ingt x sape geng kite mase form 1?...aku ,ko,ern ngan zura kahar :)
  • form2..aku,ko,er,zura sabran..
  • form 3..aku dah satu kelas ngan ko..cz ko pndai sikit dr aku..
  • form4..aku pndah muo...
  • dan setreusnyer aku dah xsatu kelas ngan ko..
  • ingt x dlu kite mase form 2..sebok bergadoh ngan ise setan..haha xbleh bla tol aku..hari2 ngejek aku...
  • ingt x,kite sebenarnyer yg conteng meje ise..kite tulis ISBAQ..padahal mase tu sume org tau ise couple ngan azah..haha
  • ingt x ,setiap sabtu kite excited kemas kelas..konon2 siap nak buat taman dlm ke;las lagi..haha gigeh tol...
adeiiiii banyaknye kenangna bersame2 ko..hehe.. memandangkan dlu2 mase kite skolah manne de dgtal kmere bagai kan..haha so xdek la gmbr kite dlu2 kan..so smpai la skrg,rasenyer bru2 thun ni je kite amek gmbr..tu pon xde la together2 kan..mst ade org ke 3..ceh..bahase kaso..haha


mi...waa jeles2..ni la erin..membe baik kitrg gak mase skolah dlu..g sekolah same2..mase pas form3..form masok teknik muo pon same2 ngan die,,ala name jer satu teknik..boleh kire kot,bape kali je aku bertegor sape ngan die..cz memasing lain kelas..lain bgunan,lain doem..lau xmsti ktrg still kwn baik forever n ever..
heheh..tengok tu..die dah kawen..tinggal la we oll ni yg xkawen2.haha ntah bile la nak akwen..



lau berchating ngan umi ni,xde bende lain la die nak tnye..ari2 chating pon hari2 jugak tnye..weyh.bile ko nak kawen?...euwww soalan lain please...hehehe...


ermm gatal la tekak cakap pasal ko ni mi..haha..smbil2 minom air kosong jer...enak :)...okey..memngikot rancangan..minggu ni kite lepak same kan..weuuww..jom2..excited lak aku wey..kite men bowling..kite makan2..segamat de secret resepi wey...haaha...yg kompem nak g ni aku,ko.n gg..haha actly mmg nak ajak ko jer..tapi gg nyibuk ar..xkan nak kate xbleh lak kan..hahaha..a,mpon gg :)...pstt,,tetbibe rase nak masokkan pic ni lak...


lastkan kite gambo same2..ni pon mase azariah kawen..k nati kite jmpe ahad ni kite amek gmbo same2 k..hahaha...

orait...nak smbung berblogwalking la mi...malas dah nak cite pasal ko..haha..okey ahad ni kiter roger2 k...muahaha..

k.take care semue :..love u oll..love e.love more hahahahaaaaa...