Followers

Search This Blog

Thursday, December 27, 2012

:: selsema pulak ::

hukhukhuk :'( 

selsema meleleh2 ni..
sabo jek lah..


sungguh la xsabar nak balik kl esok.jumpe suami.jumpe family mertua..sejak kawen n lepas majlis belah kl,memang belom penah balik lagi..tu yg excited lebih...rindu dgn semua..

harap2 sihat la hendaknyer...aminn ya robb


Monday, December 24, 2012

:: adakah? ::




mood apekah sejak seminggu dua ni...ermmm
tau la xjumpe suami,asik nak merajuk2 je..ermmm
period pulak dah masok -8hari lewat..adakah?
ya. Alllah..aku tau,kau telah aturkan sesuatu untuk hambamu ini..
adakah ???







Monday, December 17, 2012

:: wedding afiq n dza za ::


 ehem2...betol la..sejak dah kawen ni rase mcm xckop mase je..ahaksss :P ptuihhh...
actly bru blik dri sabah rabu aritu..nak update lepas sehari ke sehari asik la xsempat..
pastu kamera dlm kete ajah..asik la xingt nak kuarkan..

pastu asikkkk la postpone entri..demmm..
alasan dah "berkahwin" memang xboleh pakai la..alasan yg betolnye.."MALAS"
huhuhu....

meh tepek 1 gambar mase kat sabah aritu...wedding Afiq n Jaja...semoga bahagia ke akhir hayat...
kite lombe sape dpt anak dlu..boleh???hahahahhaa..ptuihhh :))








ok sabah best...nyaman je yang xbestnye pegi tanpa suami hahaha..nextmonth g lagi..next entri ceghite lagi..ook janji :))



rindunye kat suami..lepas kurang 24jam jumpe :"(





Thursday, December 6, 2012

:: malas mau packing ::

Wuuuuu arini dah ari khamis.esok dah terbang g ke sabah.satu ape pon aku x pack lagi..hadoi..satu kemalasan yg melampau ok untuk mngemas smua bende tu..adehai.. Agaknye excited kalau nak g dengan Suami..huhu..tapi apekan daya,suamiku tertinggal di Kuala Lumpur.huhu...u,jage diri baik2 sepeninggalan ku ke sabah yer..huhu... 




Tuesday, December 4, 2012

:: Tuhan Jagakan Dia Untukku ::

Salam..arini dari pagi aku rase mcm xcukup tangan,mate.otak dan lain2...pagi2 ngadap claim form..pastu dgn ntah duit kluor masok itu dan ini..ini dan itu..memang sirap je.. 

sampaikan nak breakfast n mkn tghari pon xsempat...masok bank sini..masok bank sane.. semuanya bukan duit aku..haha...suami ku bbm tnye kabar.. 

 Suami : syg,watpetu,da mkn?byk kje ke.
Isteri : blum lagi,aah arini syg byk keje.ni bru balik bank,nak settlekan claim n elaun diorg.. 
Suami : erm,laa..ok2,pelan2 ea syg wat keje. 
Isteri : :) 

ade satu lagi bab xsettle...mintak nyawa kejap,update blog :P 
.............................................................................

yee sejak2 kawen n duduk berjauhan ni suami saya begitu romantik haha.. ditujukan lagu kat fb tu ko kate romantik zila.? 

ye haruslaaa...tgh2 pening buat kje,tibe2 dpt notification kat bb..
 Amirul Amin share link on your wall :)  


sejukkkkkk sikit hati ni kan.. dapat2 pulak lagu ni :)



wuwuwuwuw... terus je aku komen.. 

TQ.BEST.RINDU BANYAK ^_^ 

die pon reply.bukan dekat link tu.die bbm..

 BESTKAN LAGU TU.HEHEHHE 

huk alohhh...malu le tu nak komen dkt link..hahaha... 

ok benti sini je boleh?boleh kan...

Aku cinta padamu Suamiku..hikhikhikhik..rinduuuu banyak

Monday, December 3, 2012

:: fuhhh tarik napas ::



hooo...ni la akibat booked last minit...sentap betol... g sabah je pon..nak xnak mmg kne byr n pegi..demimu maknjang tersayang..hehehe..





pegi 7hb malam..balik 12hb petang..

ok 1st time jejak sabah..nanti bulan januari 2013 pegi lagi..
kali ni pegi be2 dgn mak..next month g be2 jugak..dengan suami...ohh yeahhh :)))


mesti la bulan madu kan..hehehe