Followers

Search This Blog

Wednesday, August 12, 2015

:: raya 2015.. mak kite,abah kite,abg kite,akak kite,suami kite,anak kite,semuaaa hijau ::

Alhamdulillah dapat lagi buat entri untok raya hehe walaupon arini dah raye ke 25..kot.

Huwaaa sepanjang raya nape tah bz kemain..dan bukan main2 punya bz kehkeheh..mengade lebih..
yup syukur raya tahun ni dapat kumpul satu family besar Keluarga Khalison Zaidah..syukurrrrrr..

Sejak kawen..(dah masok raye tahun ke3 kawen)..tahun ni 1st year raya dengan family palong mase hari raya pertama..acctly xkesah pon raye belah batu caves ke palong dlu,tapiiiiii dah 2tahun mmg raya belah batu caves dlu,so nak gak merasa pas kawen raya palong..nak jugak bagi suami rase camna meriah malam raya kat palong,..muahaha..thanks en suami yg sangat memahami..tahun depan batu caves ea :* sygg abg kihkih..


Mak Abah..5 anak + 4 menantu..11cucu

Azizi's

Azizan's

Azizul's
(cari pic dieorg pakai baju ijau xde..)

Azilla's

Azrah


Tema raya tahun ni Mak Kau Hijau ye muahaha...
Petang raya pertama balik pontian plak umah atok suami..
tu pon gerak lambat sebab layankan suami main ps ngan abg2 ipaq die..
huhu..jangan ckp isteri xajak balik awal ye...

Raye kedua xde amek gambar pon..sedih kan...

Raye ke3 plak pegi umah arwah atok belah isteri..ha ni banyak gambar tapi sama je baju hijau gak..

Sebab mmg dah set,baju raya pertama adelah baju raye ke3..
mmg cmtu tiap tahun..so jangan pelik lah kalau kat fb melambak baju ijau..haha
Tema tiap2 tahun adalah ikot tema Family besar belah Jb..so harap paham muahaha..


Ade banyak gambar..tapi semua dlm hp..malas transfer..ok bai..


Akhir kata,selamat hari raya maaf zahir dan batin..

Salam kosong-kosong tolak 5.




1 komen lagi:

norlida nor said...

Salam akak...sy nk tnye pasal program siswazah,perantis PUNB y akak pernah join sblm ni...blh x akak share?terima kasih