Followers

Search This Blog

Thursday, February 14, 2013

:: itu xnak..ini nak...best moment :) ::




salam...lame sangat2 xjengah belog..sangat2 di anak tirikan..huhuhu...
xde ape yg best pon.melainkan mabuk yg amat dahsyat..huhuhuh
acctly xde la dahsyat mane kan,saje ckp dahsyat sbb mane la penah rase mabuk sebegini rupe..huhuhu

ok ni antara bende2 yg memabukkan aku :
  1. bau badan suami
  2. bunyi suami bedengkor
  3. duduk dalam opis
  4. xleh tgk hp samsung corby pink aku tu ( skrg dah arwah)
  5. nasi kat kedai..nak nasi yg masak kat umah
  6. ayam...xkire la masak ape pon.golek2 pon xnak
  7. udang...padahal dlu paberet forever
  8. bau goreng2 ngan tumis2
  9. ngadap pc..ini xleh bla!
  10. xsuke bersms
  11.  duduk dalam kete
  12.  drive
  13.  
  14.  
  15.  
  16.  
  17.  
  18.  
  19.  
ade lagi..tapi nape time aku nak ngapdate belog,tetibe otak aku jem??otak aku pon mabok ke haha

ni plak bende2 yg aku suke time pegnen :

  1. bende manis
  2. sambal yg pedas
  3. air bliss
  4. ais yogurt
  5. bergosip..hahaha ya ampon
  6. kuew teow tomyam ..kuah putih
  7. bace gosip artis..haha
  8.  hp touch screen
  9.  
  10.  
haaa..dan lagi..otak jem jugak..akan di update dari hari ke hari..huhuhu..
skrg ni ramai sgt yg tanye,nak makan ape?

hehehe..sampai xtau nak mkn ape..
stakat ni lom ade lg nak ngidamyg bukan2..
yg nak cume :

  1. pecel..mak buat - done
  2. lontong ..yg pokde muor slalu beli kalau aku g umah die - blom
  3. mee kari - blom
 tu je...biase2 je kan...dan skrg ni aku mmg sangat2 la kurang selera makan...
kalau kat umah je la aku kuat makan..kalau time keje ni,hurmmm mmg xnak makan..pelik tapi benar,,,huhuhu..

best la mabuk2 ni..pengalaman yg xleh dilupekan...
sayang anak mama  niiiiiiii :))


ok2..nak out dlu,nak kije dah..
yeay balik yeay...






1 komen lagi:

QasehnyaRania said...

dah pregnant..tahniah..

tumpang gembira