Followers

Search This Blog

Sunday, May 23, 2010

cuti tipu vs bzday vs kecik ati

erm arini keje penat sgt2...dan bosan sgt2 dan pening sgt2..
hahah pening cz xtau esok nak cti n nak bg reason ape kat bos..
memandangkan bos aku sgt mempertanggungjawabkan aku menguruskan hal2 kedai die tu,so rase besalah la cz xdpt g kje sok.bukan suke2 xnak g keje,dan maklomla aku juge org penting dalam umah ni,memandangkan esok adalah bezday nadia(anak sedare aku yg paling otai) gaggaa..so,aku terpakse memhon cti "tipu" 2 2 tanggongjawab..bos aku msti kecewe ngan aku lau die tau aku tipu die.haha tapi nak wat cmne kan..huh..tgh pening ni nak wat reason pe..set jam kol 5.30 then trus sms bos ckp mntak maap xdpt dtg kej huhuh...

tadi balik kje g jalan ngan ekin(bestfren katenyer) kat agsana(jugak!)...beli hadiah bzday nadia utk esok..aku belikan die gaun..ala2 princess gitu haha..nak trus g beli wrappng paper tapi mls gile nak berator mase bayo,so esok pagi leh g beli..
n esok kne beli kek..sponsor by andak..katenyer lagi heheh..ok2 nadia,happy brthday..andak syggg kak ngah ok...

ok tu je utk kali ni..erm harini myBRO xbape nak lyn aku..kecik ati..wat ever..love u..
k..gdnite all..

0 komen lagi: