Followers

Search This Blog

Tuesday, June 29, 2010

lapo gilerz...fifaworldcup

hari selase...

adehhh terase lmbt sngat nyer nak khamis...cz khamis aku cuti...nak bgn lmbt..pastu nak tgk wyg...wah best gile~ermmm arini masok kije kol 12.30 blik kompem 9.30..sib baek g kje n balik kije nek keto..lau nek bas,menyusahkan..jalan kaki ke depan dah 20 mnt..pastu nak tgu bas lagi..adoi..bayk susah dr senang..huhu...

bangun pagi arini terus tgk hp..erm xde msj dr en.love...nak wat cmner kan..lau aku jer msj die,nti bosan pulek katennyerr..hoi...rindu pulek!..
last msj mlm td just say gd nite..erm..love u..
sejak2 de gastrik ni aku selaloooo sgt lapo..tengok makannan sume nak..tapi skang ni tekak aku nak makan bende ni arr..



wahhhh sedapnyer...kengkawan..bile nak g zz..nak sgt mkn ni eyh..gile rindu..dok bwah pokok..smbil dok bersile..makan nasi ayam penyet pastu gosip2 hahhaha...

ni nak update xtvt aku mase lastweeknd..along a.k.a abg saye..dgn rase bersyukurnyer membelanje kami makan kat jb catering..memang sedap gilo..temanyer pulak..worldcup..sume hadirin diminte pakai jersi..tapi ade gak yg badol xikot tema..huhuh layannnn



meriah ekk??gaggagaga...ni pon de lagi yg xmasok pic..family aku,wat ape jer pasti meriah..
ahahah kndri doa selamat pon meriah.dah mcm bzday party..dowhhhh!
ahhaha..k k dah lambat..nak mandi..nak gosok baju..baju ropol2..hahah...

k,doakan saye selamat ...saye juge doakan kamu semue selamat..assalamualaikum...


0 komen lagi: