Followers

Search This Blog

Wednesday, June 30, 2010

kerane GARNIER kot~

arini besiap g kje sngat awal..arini jugak g keje gune bedak "Garnier" wakaka..baru beli semalam..excited la kan g kje pakai bedak baru,,nak tunjuk kat "mak long" putih x zila arini haha..
dah siap2 amek bekal,n then aku pon trus g depan tv nak amek knci kete..,,sadenli,ermm kunci takde!!!! hoi mane knci..cari merate tempat x jmpe..dah nak ngis dah,cz jam sudah menunjukkan kol 12 :20...mati gue...cari dan cari xjmpe..kol
Teacher zila n teacher shida cz nak ckp ngan wapi ade x nmpak knci kete andak..adoii call2 x agkat ..last can call taska die..dpt ckp ngan wapi,tapi jawapan wapi cume 1..."xde"..ermm ok xde..call along pon along xtau knci kat ner..call cab.tapi 1 caB pon xde nak anto teksi ke pulai emas...bengkak betol sume tewksi2 kat jb ni..sengal....
last2 jalan kaki ke depan..20 minit..pastu amek bas..dlm bas mase otway ujan trun dengan lebatmnyer..smpai agsana kol 1:35pm..huhuuhuhu ampon bos..saye lambat arini...lalalallalala..
tapi bepeloh saye,jalan tengah2 hari bute..wakaakka...

*motif die~ simpan berharge baik2..betol2..jgn men campak jer

0 komen lagi: