Followers

Search This Blog

Thursday, July 1, 2010

khamis yg sgt singkat waktunyer..huh

  • tengah2 tdo,yon (my kazen) kejjot..adoi..malasnyerr nak bgun..arini cuti tapi nape kne bgun awal jugekk.hukk!
  • mase otway,tgh drive sempat gak men msj ngan bzday girl~ ainun najwa bte alladad..adik kepade encik cinte saye wakaka...happy bezday dek!...
  • pas mandi gerak g umah mak,smpai2 yon n cikade dah tunggu~ so pe lagi terus gerak g hospital pakar sultan ismail..kol 12 bru settle..


ni time nak balik dr hsi...

  • pas tu trus g mkan kat tesco tebrau..niat di hati nak mkn nasi ayam penyet kat zz ~ tapi pe kan daye..xsmpai ke sane..huh lapooo sgt..last2 mkn nasi paprik jer..memang berbaloi2..sedap...jalan2 cari adiah utk bzday girl~ cam xde yg best..cari shawl tapi xbest kale die..so cari pat lain jer ek...


yeay~ mase ni saye lapo..bile nak mkn?

  • pas makan terus balik umah mak..lepak setengah jam,terus balik pulai..mase otway blik call along..tnye kak mus blik kol bape?..ermm trus arr amek die kat maktab..then terus g amek wapi,nadia n ari kat taska...dapat jumpe student2 saye mase saye jadi teacher dulu..hahah rindu oh makk aii..... balik2 singgah mcd skudai dekat2 UTM..ermm banyak order meh~ smpai umah terus makan lagi..makan dan makan...


lapo kot~

  • tadi sgt teruje nak timbang berta mase kat tesco tebrau~ huh sgt tekejot tgk kat skrin penimbang tu,berat aku?...51.2 woiii tipu~ kan aku dah kurus....apsal 51.2? damn nipu pnye penimbang..hoiiii gerammm...

saksikan gambo2 yg sempat dirakam..huuu



otway nak balik kot~



ni kat hsi

sangat2 best kuo arini~lalallalalala....
so nextweek kite kuo lagi ek...wah terbaekkk...

0 komen lagi: