Followers

Search This Blog

Friday, July 9, 2010

::: gangguan seksual ::::

eeerrr..y?nape die wujud kat situ..tdi mase otway nak ke parking pas bayo parking ,ade ar aku nampak sorang mamat ni menuju ke kete die..lor..kete die sebelah kete aku....tapi yg pelik die x plak g kat tmpt driver..die dok kat sblh driver..so kirenyer die dok sblh aku la..cz pintu aku sblah pntu kete die..die x ttp pntu pon..aku masok kete terus knci pintu terus wat2 xnampak jer..dlh hati punye la takot..aku arini pon silap..park kat tgkt 4..sah2 xrmai park situ bile dah mlm..aku terus start enjin..bukak radio..trus masok gear rverse..bro tadi tu lambai2 tangan..aku nampak pon wat bodoh jer.mase nak reverse tu sah2 la aku terngadap die cz nak tgk kete kat blakang .pastu! huh giler la..dengan xsengajenyer aku tertengok die..aku tgk die tgh pgg die "pnyer anu" pastu die ngadap aku..smbil senyum2..Astagfirullahalzim...terus gigil aku td..trus blaaa....xsmpat nak tgk no flet kete die..pehh takot gilo..pastu turun sampai tgkat bwh..tgk blakang xde pon kete tu follow aku..peh lau la die follow.kompem aku tepon polis..ermm...ade gak org camtu ek..so esok parking dekat skit..td g kje xde parking dekat..sume dah full..huh serammm....

*moral of the story~dtg kje awal sket..huh
kete wira hitam..jage ko!

0 komen lagi: