Followers

Search This Blog

Sunday, September 5, 2010

:: dah nak raye ::

yeay!!! arini kite semue dah sambot puase untuok hari yg ke 25..ade 24 hari lagi kite sume nak raye..yeay!! nak balik kampongggg yuhuuu~ nak men mercon..men bunge api..pastu pasang pelite..pehhh sonoknyerrr....abah kat palong tu mesti dah siap pasang pelite tu hehe..aku sangat seronok haha excited giler...
cuti aku start ari rabu dan seterusnyer..yeeehaaa! kali ni aku betol2 beraye laaa..baju sepasang pon xbeli lagi..kasot pon xde..handbag pon xde..tudong selai pon belom beli..huh sadisss gile..
elaun xmasok lagi..pehhh kalau la elaun dah masokkk.kan bestt gileee..satu angsaana aku shoping..ni x..lagi 2 hari nak raye baru laaa elaun nak masokk..puikkk tol..
ermmm ahri2 tengok org bershoping kat agsana tu..ade yg g ngan family,,ade yg g ngan kawan2..ade yg g sorg...dan yg paling wat aku jeles..ermm mereka sume shoping ngan pkwe n makwe mereka2...ermm pkwe aku kat mane?adehhhhhh heheh...membuatkan aku rindu!

ermm lagi 2 hari aku kene keje kat AKf ni..xsabo rasenyer....pasni dah xde kaitan dah..hoooreyy!
pasni mesti aku rindu kat maklong,ika,kira..ermmmm :'(...

kiri tu ika...yg ayu tu "maklong"...


ngan kira...

tetibe rase ngantok plak..xdpat nak upload byk gambo..esok2 ok...mate pedihh..daaa..selamat berpuase...

0 komen lagi: