Followers

Search This Blog

Wednesday, June 30, 2010

kerane GARNIER kot~

arini besiap g kje sngat awal..arini jugak g keje gune bedak "Garnier" wakaka..baru beli semalam..excited la kan g kje pakai bedak baru,,nak tunjuk kat "mak long" putih x zila arini haha..
dah siap2 amek bekal,n then aku pon trus g depan tv nak amek knci kete..,,sadenli,ermm kunci takde!!!! hoi mane knci..cari merate tempat x jmpe..dah nak ngis dah,cz jam sudah menunjukkan kol 12 :20...mati gue...cari dan cari xjmpe..kol
Teacher zila n teacher shida cz nak ckp ngan wapi ade x nmpak knci kete andak..adoii call2 x agkat ..last can call taska die..dpt ckp ngan wapi,tapi jawapan wapi cume 1..."xde"..ermm ok xde..call along pon along xtau knci kat ner..call cab.tapi 1 caB pon xde nak anto teksi ke pulai emas...bengkak betol sume tewksi2 kat jb ni..sengal....
last2 jalan kaki ke depan..20 minit..pastu amek bas..dlm bas mase otway ujan trun dengan lebatmnyer..smpai agsana kol 1:35pm..huhuuhuhu ampon bos..saye lambat arini...lalalallalala..
tapi bepeloh saye,jalan tengah2 hari bute..wakaakka...

*motif die~ simpan berharge baik2..betol2..jgn men campak jer

emosi

wahh dah kol 5.20 pagi~ awat xdpt tido ni...
erm pe nak wat ek..aiseyh..

time2 gini sgt rindukan kamu la wahai en.leb...
hadoiii...




ntah bile ek jmpe lg..huuuuhu..dah nak masok 2bulan xjmpe kamoo..owhh~

ececech..siap de lagu lagi ni..hehe ingt x.u penah kate ni lagu tema kite..haha..
iyeke?orait i layankan u cz i kan syg u..wakakaka..worldcup..huhu xmasal..

Relaku Pujuk

Artist: Spider
Ku dikejar bayang-bayang resah
Bila hatimu masih tak berubah
Enggan dipunya dan dipenjara
Belaian cintaku ini

Aku bukan lelaki yang tewas
Bisa mengambang walau ku ditolak
Biar diuji kanan dan kiri
Kau kan tetap ku miliki

Tiada lafaz yang lebih agung
Kalimah cintamu
Yang ku tunggu-tunggu
Biar jasadku yang menanggung
Permainan darimu
Relaku pujuk

Janganlah kau salahkan aku
Terus memburu menawan cintamu
Daku percaya sedikit masa
Kau kecundang akhirnya

Usahlah kau bersedih
Dihadapanmu aku hadir
Memadam resah dan curiga dari hatimu
Apakah kali ini
Bisa kau tolak dan berlari
Setelah aku menanamkan azimatku

Biar jasadku yang menanggung
Permainan darimu
Relaku pujuk

tetibe rase nak masok gmbo pulek

i leb may fren so much la..huhu kawan smpai mati..lalallaa

ni mase kite g beraye umah dot~wakaka raye?utak die




















ni mase pas kelas..otway nak ke parking keto huhu



ni lak time wat research kat yayasan warisan johor~




gagaga~ dot cam lady gaga aku tgk ko..huhu

Tuesday, June 29, 2010

lapo gilerz...fifaworldcup

hari selase...

adehhh terase lmbt sngat nyer nak khamis...cz khamis aku cuti...nak bgn lmbt..pastu nak tgk wyg...wah best gile~ermmm arini masok kije kol 12.30 blik kompem 9.30..sib baek g kje n balik kije nek keto..lau nek bas,menyusahkan..jalan kaki ke depan dah 20 mnt..pastu nak tgu bas lagi..adoi..bayk susah dr senang..huhu...

bangun pagi arini terus tgk hp..erm xde msj dr en.love...nak wat cmner kan..lau aku jer msj die,nti bosan pulek katennyerr..hoi...rindu pulek!..
last msj mlm td just say gd nite..erm..love u..
sejak2 de gastrik ni aku selaloooo sgt lapo..tengok makannan sume nak..tapi skang ni tekak aku nak makan bende ni arr..



wahhhh sedapnyer...kengkawan..bile nak g zz..nak sgt mkn ni eyh..gile rindu..dok bwah pokok..smbil dok bersile..makan nasi ayam penyet pastu gosip2 hahhaha...

ni nak update xtvt aku mase lastweeknd..along a.k.a abg saye..dgn rase bersyukurnyer membelanje kami makan kat jb catering..memang sedap gilo..temanyer pulak..worldcup..sume hadirin diminte pakai jersi..tapi ade gak yg badol xikot tema..huhuh layannnn



meriah ekk??gaggagaga...ni pon de lagi yg xmasok pic..family aku,wat ape jer pasti meriah..
ahahah kndri doa selamat pon meriah.dah mcm bzday party..dowhhhh!
ahhaha..k k dah lambat..nak mandi..nak gosok baju..baju ropol2..hahah...

k,doakan saye selamat ...saye juge doakan kamu semue selamat..assalamualaikum...