Followers

Search This Blog

Wednesday, March 9, 2011

:: tangan gatal..camni la jadiknyer ::


tangan gatal ni..hehehe tetiber ter search





PELAMIN TUNANG :))




gatal x..bukan aku yg gatal..jari2 ni la..aduhhh...amek ko..sekali terkesima..haha..juling biji mate jap..huhu...okey jom layan2..cuci2 mate...bukan ape pon....



alangkah tersipu sipunyer bile aku yg dok atas pelamin tuu haha..bagai nak putus kot urat kentot..gile nevess...
pat yg aku suke kat pelamin ni bunge...freshh flower gitu...banyakknyer..sukenyer aku....


>>pinkkk..so pinkk..sesuai utk org2 yg lemah lembot...huhu aku xbape sesuai sgt...

>>cantikkk..cantikkk..serius  cntik..tmbh2 effect lampuu tu..waduhhh
>>ehem2.ehemmm..nak simple cmni bleh....:))
>>dah setaraf artis lau mak buatkan aku pelamin camni..mak..nak camni lahhh :))
>>woooo woooo....abah,adiya nak cmni bah..buatkan ea bahhh :))
>>makkk..nak yg tadi ngan yg ni..blehhhh ?? :)
>>sayang lebih2 kat amin lau die kate die nak sponsor yg ni..hahahhaa

gilers cantekkkan...ellooo..cepat2 ade sesape nak sponsorkan aku nyer mini pelamin time aku tunang nnti??sape??cepat angkat tangan..hehehhee...sudiii kahh??..
tetibe rase nak suh amin anto rombongan meminang minggu ni lak..hahaha..giler xsabarr ko ni zila..aduhhh..:))))))))....


tapi mak dah kate..pelamin ke hantaran ke xpayah risau..mak buat..sbb mak kan mmg terbaekk dr ladang bab buat2 hantaran ni...tang pelamin pon xpe..mak kate tau la mak nak buat cmne nnti..dah ckp dah ngan mak aku nak cmner..mak kate ok..xde masalah..heheh syggg la mak...bangge tol ade mak mcm mak ni...yang penting jimat...:))..semue mak buat...lau mak xnak buat mane adil..dulu along ,angah n ude mak buat sunme hantaran n pelamin..sekarang turn adiya..kompem mak kne buat..almaklumlerr anak pompuan pertame nih :))..mak abah mnsti excited lbh ni hahaha...aritu dah suh abah watkan bekas hantaran...mak ngan abah aku ni mmg creative sangat2...sooo wait n see jela kan jadik ape :))....

dahh dahh amin..oo amin..cepat yer masok meminnag..i'm readyy now..hahaha...PANG...tetibe kene lempangggg~~~~~ huhuhuhuhuhu.....


* gile gaban ni benngang,tadi dah taip entri ni pnjg sangat,tetibe tercancel semue..n jadik entri ni 0..haha menjerit sorangg2 aku tadi..rasaaakan..*


4 komen lagi:

KHRLHSYM said...

lawa-lawa pelamin tunang, huhu

~azillakhalison~ said...

lawaaa kan..hehe so awak pilih yg mane?huahaa....
taste lelaki yg cmane ekk..huhu

KHRLHSYM said...

no6 :)

~azillakhalison~ said...

wahhh hehe...cntik2..mcm artis2 gituu huhuhu