Followers

Search This Blog

Tuesday, November 27, 2012

:: Mrs. Amirul Amin :)) ::


Assalamualaikum...
feeeewit :) hari ke tujuhbelas jadik wifey..



wink2...hari ni 1st day masok keje selepas cuti 3minggu utk sebelom dan selepas kawen...wiki wiki ko ade??
hukhukhuk... tapi hari pepagi lagi mood nak keje dah kelaut..ape x nyer.bangun lambat smpai subuh pon aku xsubuh....(tembak kepale laju2)..pastu mak kejut pon xnak bangun...ohh demn betol malas arinii...

satu lagi..hari ni bangun pagi xtengok muke suami..ouchh :'(...suami dah balik semalam kol 9 pagi.lepas die antar dari kl balik palong jap,pastu g muo pastu g jb..fuhh tenkiu so much abg syg :)

kalau semalam bangun tido golek2 lagi ngadap muke suami,arini nan hado..huhu..rindunyeeeerrrr...dugaan betol..dah la amse bercinte duduk jauh..mase tunang jauh..lepas kawen pon jauh..wuhuuu :))...

yes dah ptg2 camni bukan xde keje tapi sebab nak buat2 bizi ngadap pc ni..so kejenye mengapdate blog yg dah nak bersarang ni..huhuu..

harini genap 17hari aku berkawin dengan suami tercinte..bile bukak fb,tgk gambar berpakaian raje sehari.kemain lebar senyum hihikhikhikkk..yela selami ni tgk kawan2 je bergaya sakan berbaju pengantin..aku pon nak jugak..kehkehke..

tu yg bukak fb senyum,bukak bbm senyum..godek2 hp tgk library photo senyum...aishh penanngan menjadi raja sehari betol kan..huhuu..


tgk bawah ni,gambar yg boleh aku tido xlena.mandi xbasah.makan xcukop sepinggan,..hihi...
dengan tema pink nye.kemain la kan..sume kwn2 teruje kononye ZIILA pakai pink...soft gile kot.xsesuai katenyer..haha....


hellllo,Zilla dulu,Zilla sekarang dah lain..dulu xbape nak lembut.sekarang hati mudah rapuh..nampak x bezenye kat situ..kannn hehehehe...


kredit to Aesthethic elements...meowwwww u kiss i?? mmuah i kiss u balik..

ni mase nikah...

bulu mate pelesu..ko ade??hahaha...

xsabarnye nak tunggu album kawen siap...fuh fuhh...betol xsabr..nak tengok muke sndiri.sebab aku kan gile KHUASA..haha...kalau boleh setiap gambar nak muke aku...

ok2..stop dlu utk kali ni...next nak cite pasal Solemnization :))

tunggu yer :))














....
..
....
....
....


saya sayang suami saya...

:))


0 komen lagi: