Followers

Search This Blog

Tuesday, March 26, 2013

:: Bump bump :)) ::


Pejam celik pejam celik dah masok minggu terahkir bulan 3..sungguh kejap mase berlalu..huhu..baby dalam ni pon dah membesar..huhu...


Tengok ni..hehe baby sedang membesar dalam perut mak..:')...arini pagi2 baby n mak dah mkn nasi..sedap..kenyang baby mak ni yer..

Ubat pon da makan..cume baby mak ni rindu kat abah die..baru 2hari xjumpe.tapi tersangat la rindu..huhu..asik tgk gmbar abah die je..huhu..

Macamni la bile duduk berjauhan ngan suami.hati ni selalu sgt tacing-tacing...hukhuk..xleh la org marah sikit,mule la nak melalak je..mule la air mata bertakong..hukhukhuk...

Weekend aritu jumpe pon dua hari 2 malam je..hhuhu..ala dah name pon weekend kan..xkan seminggu plak..aiseh..

Mase dalam kete balik dari pontian (kazen suami kawen)..tetibe je aku rase sebak sangat nak bagi suami balik kl..huhu nape ni..nape ni..xsuke la situasi macam ni..erhh..terus je kepale lentok kat bahu suami..terus je meleleh air mate ni..pastu plak kat radio  TETIBE kan lagu Ct norhaliza - Aku cinta Padamu...haha...siot betol..si suami pon ntah nape dengki ke ape ke xtau la,die pon menyanyi dlm kete..huhu...

Tibe kat traffic lligtht benti lampu merah.suami usap perut..huhu..sambil cakap " baby jaga mak ea,jangan bagi mak nangis, jangan bagi mak sedih "

Haaaaaaa...mase tu tuhan je yg tau..Aku tekop muke pkai tudung,menangis aku bawah tudung hahaha..sumpah sedih tau :'(

Bile suami tanye nape nangis,aku xjawab..aku nangis lg ade la..huuhu...sampai je umah,suami siap2 mandi nak balik kl..baring jap..suami usap perut lagi..ulang lg bende yg sama..

" baby jaga mak ea,jangan bagi mak nangis, jangan bagi mak sedih "

Aku terus amek bantal tekop muke..haha suami cepat2 tarik bantal..haha dengki.!...nape suke wat ayat aku tacing-tacing camtu...xbaik tau..huhuhu..

Xlama lepakngan suami dlm bilik,terus suami nak balik kl..jam pon dah kol 6.30 ptg.sian plak die kalau balik lmbt nnti smpai kl lambat,esok nak kje pulak..dah la drive sorg2..
ermm mase hantar suami kat kete,hati ni xtau nak ckp ape dah..cover2..xnak bg air mate kluor..huhuh..salam pelok suami..ermmm xbape saat suami dah hilang dari pandangan mata..huhuuhukk..

Cepat2 masok bilik,tau buat ape??..haha tekop muke kat bantal,nangis :'(((....

hahaha..xsenonoh betol perangai mak buyong ni..hehehe..2miggu lagi insyaalllah kite jumpe ea sayang...baby ni dah start rindu kat abah die..ermm...mak die lagi super duper rinduu :p


Camni la bile duduk jauh2..yg sane rindu sini..yg sini rindu sana..alahai.xsabarnye nak duduk sama2..nak masakkan suami,nak basuh baju suami,nak jaga semua2nye utk suami...aduhhh sungguh xsabar..

Ya, Allah..permudahkan urusan kami..permudahkan perjalanan hidup kami..Sesungguhnya kau Maha Mengetahui,Maha pemurah...








5 komen lagi:

Anonymous said...

Hello, i believe that i noticed you visited my site so i came to return the favor?
.I am attempting to in finding things to enhance my
web site!I guess its adequate to use some of your ideas!
!

Here is my site - スーパーコピー時計

Anonymous said...

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a
comment is added I get four emails with the same comment.

Is there any way you can remove people from that service?

Cheers!

Also visit my homepage ... http://www.pradasale-shop.com

QasehnyaRania said...

alolo..comeynya perut

Alisha Jahan said...

Eid TV Program 2016

*Eid PINK new movie 2016

*Eid-UL-Adha E-Card 2016

Hindi PINK movie 2016

*Eid Qurbani 2016

PINK new movie 2016

*Eid What apps video 2016

Eid Cow qurbani video 2016

Eid-UL-Adha SMS 2016

*Eid-UL-Adha Greetings 2016

*Eid-UL-Adha Quotes 2016

*Eid Wishes 2016

Eid Mubarak 2016 Sms

*Eid Mubarak 2016 Video song

*Eid Mubarak 2016 greetings

*2016 Eid SMS

*Eid ul adha video 2016

Shahid Raza said...

Booking of Cheap Umrah Package December 2017 with discounted price. Best Umrah Package from UK.
For best: Cheap Umrah Package December 2017
Contact Us: www.cheapesthajjandumrahpackages.co.uk/umrah-package-december-2017