Followers

Search This Blog

Friday, March 29, 2013

:: Jubah..kate Jumaat :) ::

Salam Jumaat..Jumaat dah..waaahh kejapnye mase berlalu..huhu..
yeay,arini g keje pkai jubah baru..malam tadi beli kat Tesco Plentong..
Mlm td tido umah abah (atok) ..yg bestnye memang xbawak baju ape pon..so memang pening la nak g kje eso(arini) pkai bju ape plakk kan..

Last2 ajak ajah g Tesco.beli baju..budget nak beli yg rm50 kebawah saje..huhu..last2 terbekenan dekat jubah ni plak :))

kengkadang perut nampak bam bam..kadang2 x pulak :P


lawo kan..ceehh :p..

Hehe..jubah ni selesa sangat2.rm79..pastu konon2 bile dah mintak tawar..dapat la harga rm 70..ok la..selesa pon selesa.sbb kain cotton..so terus je beli..b4 tu dah try size s..memandangkan ade si comel kat dalam ni..so mak die pon terpaksa amek size M...demi keselesaanmu sayang  :)..

Plan gaji Mac ni nak beli lg jubah n..hehe,walaupon ramai yg ckp dapat pkai kejap je sbb,nnti perot makin lame makin besor,..huhu ala xkesah la..pas pegnen bleh pkai jugak..then diorg ckp susah nnti nak susukan baby..insyaallah boleh..sebab atas tu ada butang sampai paras bawah dada..
xpelah..xkire mmbazir pon...kan kan kan..:)

-------------------------------------------------------------

tadi BBM kat suami tunjuk baju ni..die ckp lawa..
eleh,berani la ckp xlawa..xnak kawan nnti bru tau..huhuhu..
tanye suami..nampak kurus ke gemuk?suami ckp,kurus lg :)

ooyess :P..


Babai :)

0 komen lagi: