Followers

Search This Blog

Thursday, May 16, 2013

:: Ce teka,girl ke boy? ::

Woot woot..tengah xde keje ni..hehe..
jadi,terajin laa transfer gambar dari hp ke pc..huhu..

Alhamdulillah,arini baby dah 24minggu..hehe..
ade bebelas minggu lagi b4 baby ni kluor..yeay :)

Tau x,mak n abah baby ni sangat2 teruje nak tgk kamu..hehe
Abah baby la paling excited,kalau minggu lepas abah baby teman mak kat opis 4hari ok..
sbb abah baby cuti seminggu..

Mase lepak2 kat opis,tetibe abah baby tanya

"syg dah masok 6bulan kan?"kalau scan dah nampak kan boy ke girl?"

hehe...mase tu mak baby senyum je..sbb mak baby belom ready lg nak tgk jantina ape..
haha..

abah baby sambong lagi

"jommm,kite g klinik,scan"

"relaks la,baru masok 6 la ..hehe"

Yer,aku mmg bagi mcm2 alasan supaya xnak g scan..huhu tapi abah baby beriye sangat2..
ok,kite pegi..



Tadaaa...okey2..cube teka..laki ke pompuan?hehehe...
Puas Hati abah baby bile mak dah scan..haha..senyum lebar je mase tu...

Suke laaa tuu..ok,jantina baby biarlah mak n abah baby je tau...
nak tengok x perot mak baby yg sedang membesar..kuikuikui..


gambar ari sabtu aritu..balik umah mak segamat...hihi perot ku comel..
nnti baby dah kluo mesti rinduuu nak perut cmni kan..hehehe


pasni dah boleh beli barang baby sikit2..
xsabar uolls nak beli..huhuh..
kalau boleh nak cari warna ijau..ijau epal..
miahahaha...

kenapa nak ijau epal? 
kan nampak sweet tu..huhu..
baby girl ke boy ke,bolehh je masok..
insyaallah kalau jumpe la warna ijau..
kalaux,ape yg ade jelaaa..huhuhu

Semoga baby yg keluar ni mnjadi baby yg sihat,cukup sifatnya,cerdik akalnya....
doakan yer uolls :))


1 komen lagi:

QasehnyaRania said...

dah besar ye..
semoga sihat hendak-Nyaa.aamiin