Followers

Search This Blog

Thursday, May 9, 2013

:: Makan Malam yg Seronok ::

Alhamdulillah..suami bercuti seminggu..hihi..
janji ditepati..die balik johor..
jumpe isteri n baby dlm perut ni ha..

memandangkan aku masih menumpang umah along,so sgt elok la kalau suami dtg,kami sewa hotel..huhu..
untuk seminggu ke?hamboihh..hehe..amek 2mlm dulu..sbb takot2 nnti ade nak g mane2..almaklomla..
kaum kerabat semua area jb,kang ade je yg ajak tido sane.ajak tido sini..huhu
kali ni bagi peluang den berhoneymoon dlu dengan en. suami...lame woo xjumpe..

mlm 1st tu ajak suami makan dekat Hutan Bandar..dlm tekak je nk mkn lamb chop..huhu
suami order ciken chop..

pinjam pakcik google

semalam pulak sian en suami..aku kne keje..die stay dlm bilik hotel je..sib baik la dekat je hotel ngan opis..senang nak ulang alik..

makan mlm ke2..ajak semua kaum kerabat (xsemua join) makan steamboat n grill dekat "lagi Best"
amek kaw..makan sampai lebam..huhuhu...

 

erm mlm ni xtau nak ajak suami mkn kat mane..any idea?hukhukhuk...

malam je la kalau nak mkn sedap pon..siang xbape nak boleh..sebab.....
I keje YOU!!!!!!!


sian en. suami...

ehh eh..pelik la..baby dalm perut ni malu2 ke ape ngan abah die.sejak abah die dtg.die xbanyak gerak..awatnye la baby...
 

1 komen lagi:

QasehnyaRania said...

bby segan kot
jb tinggal area mana?