Followers

Search This Blog

Friday, April 13, 2012

:: nendaku kurang sihat,DOAKAN cepat sihat ::




wuuu minggu2 yang sangat la bizinyerrr..

minggu lepas ari jumaat aku halfday..sebab nenek aku sakit..
ehh arini ari jumaat ea??
dah seminggu la maknenyer nenek aku sakit..
my lovely mum pon dah seminggu la kat jb sejak nenek aku sakit...

ari ahad aritu nenek aku masuk hospital pakar jb..
suspek jantung.memang kompem..
3hari jugak la nenek aku kat CCU..
lemah sangat2..
3hari tu jugak la family aku ulang alik g hospital...

adik beradik mak pulak semua tido hospital,risau2 ape2 jadik kat nenek aku..
aku x la tido hspital..
jengah je la sehari 2kali...

ari selase aritu nenek aku dah balik umah...
so my lovely mum la jage...

aku pon tido la umah nenek aku...
sian pulak maka aku kan...

RABU cuti..seharian aku dok umah nenek aku...
ramai orang datang melwat...
alhamdulilah,nenek aku dah senyum2...

tapi masih lemah lagi...
doakan segalanye ok...

my lovely nanny mase sihat..sekarang dah xleh bangun..baring n duduk je...

------------------------------------------------------------------------



0 komen lagi: