Followers

Search This Blog

Friday, April 20, 2012

:: wuuu,lepakking n steamboat & grill ::




woot woot...
akhirnye malam tadi lepak kat RAWA STEAMBOAT hihi...

awek's dua orang..single but not available..hihihihi...

see...tahap gaban kitorang makan....air pulak dah bergelas2..haha..ni pon pinggan kosong dah tumpang table sebelah,kasi senang kitorang nak masak2..kuukuikuiii

baju putih : sha .. Baju hitam : jujai...ahakss...konon2 dieorang la paling rajin membakar...puiiii :))

kan....memang sedappp la..dan puas laaa


macam2 ada...semua kitrg try..semua makan..xde yg xmakan..xde yg alergik..ahahaa

udang sangat fresssh u :)


haaaa...memang berbaloi2 la makan..tambah2 pulak orang belanje..huh rase perot dihargai seyh haha...
lepak ngan kawan2 yang dah 2tahun xjumpe..memang awesome!

lepak ber6 .ZILA,KIKIN,CEKPEN,SHAH,JUJAI n sorang lagi aku xkenal,tapi penah jenjalan raye sesame dulu....semua ni kawan2 mase kat U segamat dulu..
even masing2 course lain2.tapi bile jmpe,PORAK macam dok sekelas..
ahhaa...

ni lepak2 ni saje,atas tujuan CEKPEN baru pulang dari INDIA...
haha nak la jugak merase duit INDIA kan...

dapat pulak ole2 dari INDIA..
pashmina....

tq2...next time balik Msia aku nak Sari pulak okeyhhhh....

okeyhhh..pasni kite lepak2 aku belanje korang satay..
satay kat Medan SOBB pulai perdane terbaikk doh...memang sedappp sangat2..

korang nak mkn bape bnyk pon boleh...
i rela....


kihkihkihkkkkk

tq cekpen belanjeeee makan steamboat :P

bulan 11 aku belanje nasi minyak kuikuikuiii 



2 komen lagi:

azalia hjsalleh said...

suka benar awok mkn steamboat ye.. hehe

~azillakhalison~ said...

sedapp tau..kene pulak kawan yg kuat makan..memang hapening laa
hehe