Followers

Search This Blog

Wednesday, October 31, 2012

:: 10 hari lagi ::

10 hari lagi.....teeet!!

hehe...nampak x muke cuak ni?huhu arini pagi2 lagi masok opis terus setllekan P.C yang dah 4 bulan tertunggak..tertunggak keje huhu almaklomla kan sejak2 ni keje opis n keje2 persiapan nak akwen sume buat dekat opis..

huhuhu...so pepagi tadi dah ngadap resit yang berribu2 nilai die..memamng pening...fuhh sib baik la aku ni xdi takdirkan menjadi seorg akauntan...kihkihkih..tapi kat opis ni sume keje aku buat...dri kire duit bos,smpai kire duit sdndri sume keje aku...

ermm sejak 2 menjak ni memang olwez la ngadap iluustrator..dengan nak buat buntingnye..banner nyer.signage nyer...ermm pening...dah penat2 buat banting,banner,signage, kalau u olls xdtg..memang i kecewa..ewahhh hehehe...

centerpiece..untuk letak dekat setiap meja makan...

ini tq tag letak dekat setiap beg tetamu


signage umah palong..tomel x hehee

doa pengantin..ini banting...

ini banting yg ade tarikh untuk 2 2 belah pihak...xsiap lg
banner utk umah palong...xsiap lg..  

yang atas ni sume dah settle... alhamdulillah.tinggal nak pasang je nnti..hehe mood eksited tengok muke sendiri dekat banting..kihkihkih...

actly,aku yg desgin pastu aku pas dekat Amin,then amin yg g Print sume ni dekat KL..Amin dpt murah sikit kot sebab Amin ade kompeni Printing sume ni...Kompeni kecikecilan saje...print masih hntr dekat kilan g...

hehe kat sini je kitrg dah jimat :))

 
pasni amin mintak tolong buatkan banner utk kat umah die pulak...ouchhh ketaq lutot..SEBAB..macam2 sebab..huhu...yela takot2 tersalah kate,tersalah kaler,tersalah ayat...ermmm mane nak campak muke ni kan..hukhukhuk....

juling tau bijik mate,dengan nak buat dsgn utk kawen lg..dengan keje2 opis lg..huhu ni pon curik2 buat.kalau x memang kne TOLAK gaji...ok tipu..hihihi....

bile dah dok ngadap bnde ni,rase syg dekat tunang melompat2 pulak..xsangke,Kahwin jugak akhirnye kitorg...alhamdulillah syukur sgt2...

kenal as kawan dah 6 thun..bercinte 2tahun lebih...betunng dah nak masuk setahun setengah hihihi....kalau dah namenyer JODOHkan...syukur xterhingga...Amin...


tu belom cite pasal goodies yg DIY sendiri..Hantaran yg DIY sendiri..Bunge Crepe yg DIY sendiri..hukhukhuk....amin harus berbangga ade tunang macam aaku ni..kihkihkih....even xsehebat mane,tapi bersungguh untuk majlis wee oll yg xsmpai 10hari je lagi..hihihi...







OK,SUMPAH cuak



1 komen lagi:

Anonymous said...

Good stuff all around and a very enjoyable episode that just needed more of an internal monologue from Hikaru and Sai during the game.. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry uk[/url] For one thing, the impact often wasn't all that good -- a lot of waste and pollution would go into turning raw materials into a shiny new thing that customers purchased in stores.. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose chilliwack[/url] Pflrvdkvm
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora bracelets sale[/url] Vsctsfqdy [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose jackets[/url] xnjjcrzgq