Followers

Search This Blog

Monday, October 29, 2012

:: pilih kek kawen ::

Bismillahirahman nirahimm...

fuhhh pejam celik pejam celik..tinggal 12 hari je lagi..huhu..
banyaknye xsettle lg..betoi xtipu..sebab aku ni jenis buat kje last minit..nak buat awal2 memang xpandai..betol xpandai..

hurmmm...arini tgh servey2 kek kawen..wawawawa...baru nak servey sey,,baru nak servey desgin..tu belom nak kompem lg tu..hukhukhuk..


tengah menggila warne putih n soft pink..
nak cari yg simple2 je..


ni foundant kek..ok kan

waaaa likeee..sebab simple n elegance

putih n soft pink..mcm masok sesangat

mewah kan...kat atas tu ganti hurup A

sesuai untuk majlis tunang..

ini osem :)

fuhhh...bertingkat2

yesss like so much..sbb fresh flower..

ya ampunnnn...aku suke


camane ni...camane ni....semua suke..semua like...
rase mcm berkenan sgt dengan kek no8..sbb nampak sweet..
alalalalala........


ni untuk time "potong kek"
bff nak sponsor :))

insyaallah
------------------------------------------------------------------------------

sekarang nak cari kek untuk hantaran pulak...
yes memang menggile jugak dgn wane putih..hehehe

yang kek hantaran epi nak sponsor :))

 

bayangkan bunge merah tu ganti dgn warne pink rose

yes aku rase sweet

:P 

like like

soft pink and purple....how sweeet :)
please please..agak2 mane ekkk...hehehhehe



4 komen lagi:

nik ros said...

suka yg first, simple tapi menarik :)

Emma said...

semuanya cantik....tatau mana nak pilih

eMMe said...

pilihan warna yg tepat tu dear!
All the best for ur wedding day dear!

~azillakhalison~ said...

nik : suke jgk yg first..sweet je kan hehe...

emma : tu laa...dah google,,c,2 desgn yg cntik ade..gerammm...

emme: hehe tq dear...