Followers

Search This Blog

Friday, October 1, 2010

:: 15 cukop x ::

limebelas (15) perkare yg betol mengenai AZILLA KHALISON..yipie :)..layann

haha layankan jer entrie aku kali ni..aku tgh busan tahap gaban nih..perkare yg BETOL ok..yer betol...actly bnyk lg..haha..limebelas cukup ler..

1.name aku yg sebenar..xde nur,xde siti,xde noor,,xde intan..ofkoss xde payong haha..~ AZILLA bt. KHALISON...bangge gile dapat name simple camtu haha..thanks ABAH..

2.merupekan anak ke4 dr 5 adik beradik..ade 3 abang..sorang adik..sib abek aku xjadik anak sulong,lau x kompem porak perande adik2 aku..haha..bersyukur sngt ade abg mcm ALONG..sebab ALONG kan ABANG..haha...

3.LAhir pade 9 OGOS 1985~ pukol 9 pagi..jgn tnye ari ape..cz mmg xpenah tau..huhu..9 OGOS ok...grrrrr geram..ade *insan* tu xpenah nak hengatt...

4.seorang yang pemalu bile pertame kali berjumpe..serius..dah 2 x..baru korang tau sape aku haha...layannn

5. ye aku seorang yang suke makan...ermm dalam kate erti lain.."kuat makan ".. dan aku akan mule xde mood @ hilang arah bile aku lapo..erkk..tanye la kawn2 aku lau xcaye..hekkkk..

6.seorang yang sangat happy go lucky..hahahaa...

7. seorang yang sangat sayang harte bende yg kalau dibeli gune duet sndri..mmg akan maki same yg wat gile ngan rete yg aku beli gune duet aku sndri..

8.aku pernah jatoh cinte sebanyak 2 kali...haha dan aku penah frust menonggeng tahap gaban sekali jer...mase tu rase hinenyer diri aku ni...en ,love..jnji ea,jgn tinggalkan saye lg..waahaa

9.aku sangat suke kat warne putih n pink..hahha tapi barang2 aku xde lak korang nmpk warne pink pink ni kan...tu la maksod sangat "suke" huhu

10.aku seorang yg sangat setie pade kekasih..hahah..agak2 korang caye x..lau xcaye,,g tnye en.love aku..tanye die bape lame aku tunggu die..betape setie gaban aku ngan die...choiii

11. sangat benci ngan org yg xtau hormat org tue..xpasal2 nak bangge n hanggek nape wey..


12.penah angau gile ngan MAwi world..hahaha smpai satu tahap mase die mennag mlm final tu,aku n mak aku menangis tande bersyukur..hehehe....

13.aku ni seorang yg tahap gaban syg n ingt kawan2..haha lantak la kawan2 ingt aku ke x..ade aku kesah?xdeee....

14. teringin sangat nak keje betol2 ikot waktu opis hour...:(

15.aku??? yer seorang yg sangat kuat cemburunyer..so en.love hahah awas...

0 komen lagi: