Followers

Search This Blog

Friday, October 22, 2010

:: hobi dan cite ::

haha dah xde kije..malas nak wat kije..sedangkan lau di letakkan depan mate sume keje2 ni..ermm nak termuntah banyaknyer..untok menghilangkan rase streesss dan sakit kepale aku ni (waaaa :'( arini masok 4 hari aku sakit kepale belah)....layan blog org..so de yg dpt pekdahnyer..bnyak petue2..bnyk gosip2 huhu..
.
.
.
back pade tajuk entrie aku kali ni.."hobi"..okey dlu mase aku kecik2 umo dlm 5, 6 , 7,8,9 tahon..hobi aku mase tu main masak2,n cikgu2 hehe.. mase tu excited sgt..cite2 nak jadik ckgu..pastu nak jadik cikgu yg garang saje..cikgu xgarang xmo..haha poyyo..
.
.
.
mase kecik2 dlu kawan2 aku sume jiran2 aku..aku men ngan siti,sara,ajah (adik aku)..ngan idah.dan ramai lagi...xperlu la aku sebot.haha
ermm tapi sekarang dah xde main2 dah haa.balik kg sume wat hal memasing..sara~kawen dah pon..huhu..main masak2 plak main dlm gelong sebelah umh aku..ade 2 gelong..konon2 ade 2 umh la..hehe aku bab main masak2 dlu hbs togel bunge2 mak aku aku kejekan..pastu pisau lipat yg seposen tu hari2 beli..sebb ari2 pas main msti hilang..gune pisau tu bukan utk ape pon..hehe untuk potong bunge n daun..aku terer bab masak daun bnge raye,,wat macam bunge rmpai tu..then cmpor la ngan bunge2 sikit..nmpk cam meee goreng haha...
.
.
.
.
bile i yg potong2 daun bnge raye2..huh kompem jadik mee besor *mee kuning*,,i xpndai nak potong halus2..siti pro..aku x..huuhu..
..
.
...
mase umo dah maken mmbesor..hobi dah bertukar..aku suke men basikal..xkire la basikal sape pon aku lenjan..g skolah pon naek basikal..tpi bnde yg aku paling mls mase nek beskal is nak menongkat basikal..dan pas gune je basikal aku akan cmpak jer..haha..padahal nak tongkat tu xsmpai 2 saat kan..pe arr aku ni..kat skolah pon cri port parking beskal yg dekat ngan tiang garaj beskal..senang xpayah tongkat,time nak balik amek jer..terus jalan..dan aku ni terer bab naik beskal ,xpayah pegang handle..sumpah! aku tererrr..hehe...
.
.
.
dan sekarang..hobi aku banyak...antarenyer..aku suke ngadap laptop or tenet..24 jam pon aku sangop..dont know y..huhu..aku suke dgr radio..dan aku suke masak :)...series..nampak je aku mcm kasar2..mcm xlayak je pndai masak kan..tpi hakikatnyer..aku pndai n suke masak..xcaye tnye la family aku..huhu..
...
..
..hobi korang per??kumpol setem?kire uban mak abah ?mandi? bace?huhuuuuuu
...
.
.
..
..
dulu dan smpai sekarang cite2 aku xpenah pudar..hehe..tau ape?aku dlu cite2 nak jadik DJ radio..sbb aku suke dgr DJ2 radio tu bercakap..aku pon suke bercakap..ermm tapi xde kelayakan ke arah tu..i ni bengkak sket bab belajo hahaha...thts y jadik cmni sekarang


..
..
..
..
dan aku penah jugak bercite2 nak jadi polis..xkire ler polis trafik ke polis biase ke ape ke..janji POLIS..haha tapi lagi sekali...pekan daye...ketinggian kureng :(..sob sob sob..:(...haha..lau xskang mesti dah berkhidmat utk negare.ecececcececehh


.weeee cube korang bayangka lau aku yg de atas moto tu..hahha
..
.. .
.
.
walaupon xdapek jadik dj..huhuu aku tetap dj dihati family aku..haha ofkos..kos aku banyak ckp..smpai org pon dah muek..haha lau aku kat umh..aku akan bercakap dr celik smpai la nak pejam mate..huhu.. smpai penah satu tahap,aku malas nak ckp,then mak aku akte aku tgh merajuk n melawan ckp die..cz aku diam..xckp pape..huhu so sejak tu aku pon cakap dan cakap..arghhh nak jadik dj..galmer cam fafau..haha..POYYOO!
.
.
.
habis cite..jap lagi nak smbong balik wat kije..haha...proposal satu bende xmule lagi..omakk aii..jumaat depan cip nak tgk..mati gua..mlm sok nak g stadium ..tgk joh fc lawan n9..huhu gog joh go...hamboii...

0 komen lagi: