Followers

Search This Blog

Wednesday, November 24, 2010

:: macam2 la kan ::

yuhuu..assalamualaikum...taaadaaaa..a.euwwwwcakkk!..(sambil wat mulot senget2) hahaa..
arini ok? sihat ?ermm skang aku tgh dengar lagu "kalau berpacaran" bukan men glamer ek lagu ni skang..aku dengo lagu ni 1st time dah ingt dah..tapi lau bab2 belajo ni,bace dekat 100x pon lom tentu aku hapal..hehehe...aku paste kat sini lirik die..lirik die mmg care :)...fuhh berkat gile lau bercinte cmni ek..hahaa...
;
;
;
;
;
sangat slow gile line tenet ni..apsal nak carik lirik xlepas2 dr td..adoii geram seyh...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....smbil2 tunggu loaddingggg konon2 nyer,aku pon meredah blog2 korang2..dri situ kite dpt byk idea's kan..haha bukan menciplak idea okeyh..aku suke follow entrie si CIK NADIA BAYu...dah ar cantik..comel giler kan...ermm sangat..aku serius suke nengok gambo pompuan cntik..haha..ye la kan..betape bertuahnyer diorg dilahirkan jadik org cntik..cume pandai x pandai jer menjage kecantikan yg tuhan dah bagi..hehe..aku pon bersyukor ngan rupe aku yg xbape nak cun ni kan..ermm yg korang kate x lawa ni kan,,tpi aku bersyukor..aku takot lau aku cntik nti aku jadik seorg yg takbor..hahah hameeek ko!..
;
;
;
;
;
sape yg pasan die cntek..plss angkat tangan ea..nak kire ni..huhuu...ramainyerr yg agkat tangan..aku angkat kaki jer..hahah...

;
;
;
;
;;
ha amek ni..lagu yg aku kate nak paste lirik tu..baru ni dapat paste..line bru p=okey kot..

Sohaimi Mior Hassan
Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibu bapa adik abang

Apabila berdua
Carilah tempat yang terang
Agar tidak pula
Mencuba aksi terlarang

Korus
Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang

Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman

Ana Raffali
Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama

Hantarkan rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasihmu disambar buaya

Ulang korus

Altimet
Yeah
Kita sambung cerita
Kalau kamu berdua
Aku yang ketiga

Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa

Berani buat terima padah
Kalau tak sedia
Ucap syahadah



giler bestkan lagu ni...aku aritu g kawen pkcik aku.mase nikah pon tok kadi bleh nganjing2 lagu ni..hahah memang semue org tau kan..bohongyer lau xtau...
;
;
;
;
;mase aku mule2 type entrie ni pagi td..haha ni skang dah pkol 4:00 pm..giler lame aku mengupdate entrie ni..time nak type ade je halangan..g kedai lah,wat kije la,ape lah..



HAHA SIMPAN PUNYE SIM[PAN..DAH BAPE ARI AKU LUPE NAK POST ENTRIE NI..HAHA..CAM DAH BASI JERK KAN..

SALAM U GUYS...LOVE U SO MUCH EN.AMIRUL AMIN...
10:10 P.M...30/11/21

0 komen lagi: