Followers

Search This Blog

Friday, November 19, 2010

:: raye aji,L dan M, ::

yuhuu...assalamualaikum....semue2 ape kabo..hope sihat jer..hhuu..
aku?sihat..cume jari aku ni wat aku sakit sgt...pagi td time2 basuh pinggan,amek ko..ntah terkene hape,tibe2 pedih..drh lak membuak2 kuo..ermm bukti..
;
;
;
;
;adehhh wat hilang mood jer.time2 nak trnsfer gambo ler time tu xbleh..hamponn...nak tunjuk tpi xbleh..xde jodoh haha..
;
;
;
;
weee weee how's ur raye?? best?kompem best rite..ermm cam biase lau aku blik kampong,aku merupekan org paling BZ kat dapor..diulangi..BZ ea..sangat2..mak aku mmg harapkan aku yg dok dapor..ye la,memandangkan adik aku tu mmg xsuke masak..so aku la mangsenyer..xkesah.g pon aku mmg suke masak2 ni..huhu tgk badan la kan..hehe..
;
;
;
;
;
gambo2 mase raye aji sume dlm hp ajah..so dengan sifat kedekot die tu,xdapat la aku nak upload gambo..
;
;
;
;
ermm tgh2 ade banyak keje ni,tetibe lak rase nak wat entrie ni kan..hehe..ermm ritu de cite g beli baju....beli baju wane putih..jap2..nak tnye la,ape mksod org kate lau kite bg bf/gf kite baju dlm sesauatu perhubungan tu x bagus ea/??? ermmm nape rk...nak tau gak..geramm lak..dan aku mls nak ikot sgt kan..wat xtau sudehhhh..huhu...
;
;
;
;
;

ha ni ar tshirt aku beli ..untok aku ngan en.love aku hahahaa..suci habis...
;
;
;
;

tengok la sze pe tu..L size..huhuuu...

seseuaiii la kan ngan size die ni....

hehhe..ampon awak,saye curik gambo awak kat fb awak..hehehe..
;
;
;
;
;
;
yeay...aku hanye pakai sze M..tpi katting pompuan ok..huhu..nak jugak kate kurus...haha...aku pedulik hape kan..ade aku kesah...dan sebenarmnyerr aku kesah..aku dah makin gemok ni....tulunnnn...
;
;
;
;
;



ha~ ni la hp aku skang..hahahha ni nak kate ikhsan bukan,nak kate sedekah pon bukan..aku wat 2 2 rete ni mcm rete aku..hahah tq to angah n ude...haha...
;
;
;
;
;
; dan tetibe tgh type entrie ni,aku lapo...uishhh laponyerrrr..ade sape2 mau belanje aku mkn???lapo beb...
:;
;
;
;
tyme2 gini lau dapat mkn mee bandong kan sedap..adushhh...leleh air liur aku hahaha...ermm..ok,,,c u next entrie k...ermm akhir kjate selamat ari raye aji semue...makan daging korban jgn byk sgt..kang xpasal2 melawat klinik lak..huhu..okeys...

to encik.love..saye syg awakrindduuu awak..haha sompat laeiii...

0 komen lagi: