Followers

Search This Blog

Thursday, July 29, 2010

:: rindu :::

hahaha...bestnyerrr..en.amirul amin pas call..ahh mood bahagie..last call aritu 24 julai..tu pon mood gadoh2 hahha..bungoks la ko zila.....xmau gadoh2..tara baek laaa... love u syg..muah muah2..,rindunye kat kamu...

Tuesday, July 27, 2010

:: pic kat nstp ::


ermm sebagai kenangan yg teramat kenangan..ecececehh..gambo mase famly aku g anto mak n abah g nstp..amek hadiah..syg seribu kali syg..xdpt 1st prze la..alalal nextyear nak try lagi hehe..layan gambo ea...









byk lg gmbo tpi tbe2 skit perot nk mmbuang lak haha..chow

Saturday, July 24, 2010

::: dugaan :::

saye xdapat g kl jmpe kamu ~
sedih dan sgt sdh...miss u so much

Thursday, July 22, 2010

:: hargai ::

~ bleh x jadi manusia yg sgt menghargai seseorang ~

Wednesday, July 21, 2010

:: doakan ::

ermm arini bgun tdo jer trus g basoh tdung..adoyai mlm td leh lupe lak nak basoh tdung tu..yeah1 esok cuti..khamis..jumaat sabtu n ahad aku nak ponteng whaahahah...sonok giler..tpi takot lak bile pikir akibat die nnti hahah..
cuti2 mau g kolumpo..anto mak utk reslt akhir umah idaman brta harian 2010..ermm xtau la dpt no ke x .. aku redo jer cz dah menang minggu ke 10 pon dah kire untong.dlm ramai2 n byk2 umh yg anto pnyertaan,umah kitrg bleh menang..haha kan ke bertuah tu name die..huhuh atas usahe byk pihak..dan pihak yg paling keras skit usahe kompem ar aku hahah..yg menyiapkan esei..membuat skrap folio..yg mengambek gambo,yg beriye2 sgt tu..erm aku la..hahah..excited beb..ermm.. tapi lau ditakdirkan..ktrg xmenang hadiah 1 2 3..haha kompem aku la yg paling sedih haha..mak n abah awal2 dah redo jer.... usehe tangge kejayaan ..ecececehh...



bukti ~ menang minggu ke 1o haha

erm so ari sabtu ni reslt die..menang ke kalah ke adat ar kan..cz tgk umah2 lain pon sgt2 cntek..
tgk cam xde harapan nak menang..uhuhu..skurg2nyer umah aku dah masok soratkabo..ahaha..
hadiah mingguan dapat ekon dr LG..wah kompem pasang kat bilik aku ar..haha..xde ar panas bilik pgntin nnti hahaha,,...tahon bile beb>? ermm lu pikir la sndri..
yep~ saat yg dtunggu2..g kl pon cz nak jmpe kekasih hatiku..hahah pepoyo gile "kekasih hati" tu xleh bla..haha..en.amiru amin bin alladad..wait ya..i miss u so mush la dear :)....nnti u leh jumpe sume adik bradik i ok...hahah..nti kite amek gmbo same2 eh..


alalala u look so gemuks la syg haha

kompem dpt jmpe kejap je kan..waaa pasni ntah bile jmpe ag..okey2..nak g jemor tudnug..arini masok kijo kol 12.30..menapak lagi g depan..kete ntah bile nak baik..adoiii...

Monday, July 19, 2010

" alaasan "

~arini kije macm biase..ermm tghri tdi epi blnje mkn piza..dap giles..sambil2 mngumpat..hahah kuang ajo seyh ko....esok kite mkn kfc lak..nak?huhuhu...ermmm dah 3 hri bengang ngan kamu...aiseh!...
~en.love...saye rindu banget same kamu..hohohohoho..msti maken bulat awak yek..haha..
geram seyh ngan awak..lau jmpe kwn2,xdenyer nak sms or call saye ek..ermmm gaknyer kdai2 yg awak slalu g tu mmg haram kan pggunaan hp kot..saye dah mcm org gilos dahh ni tunggu msj or cll dr awak..nak msj,tkot gnngu awak...ermmm..cubit kang...lebam! ahhaha..
~ermm jumaat ni nak g kl..jalan2 cri pasal..de sape2 nak jmpe saye kat sane...huh lau dapat jmpe kwn2 kan best..adoii rindu banget deh same korg sume...tunggu la pose nanti aku n ad turun kl k..hahaha kite "bukak" pose same2...pening2..nak bagi alasan pe ek kat bos aku cz nak cti jumaat n sabtu..n insylh ahad sekali...fikir2kan .....

Friday, July 16, 2010

:: program motivasi siswazah perantis PUNB ::

start dari 12 julai aritu smpai la semalam @kem bine negare gunung pulai..adoii penat giler gaban aku..ermm..
kusus yg dihadiri 120 org perantis PUNB dr seluroh pelosok malaysia..hehe best.tmbh kwn .pglmn baru sumenyer..masing2 bertukar idea n pndpat masing2..balik dr kursus ni aku maken sayangkan tanah air aku sdndri..MLAYSIA...hehe..serius..
  • satu group diberi 10 org..so group aku dianggotai oleh,aku,ika,dayah,ja,zai,nas,fazlee,imam n man..ermm syok..kami semue bersatu kelako ooo kelako..hahahah
  • makanan kat kem tu mmg sonok hbis..
  • axtvti outdoor yg sgt best gilerrr..hahaha walau pon kaki kne gigit pacat..lalal...siot..
  • ermm layan gambo je la ea..even xbayak..hope pasni kite still cntact yek kawan2..
ni mase pezen bab logo kumpulan

bizz skill kids..wakakaka...


mase paling best..makan..

hahha aku xleh bla tgk logo ni dowh..

ngan ika...comel..haha kije ko ketawe je beb,..masok utan pon ketawe


tag korang..


okey..time nak blik daa.ntah bile kter jmpe lagi kan..huhu

:: pic saye dan kzen ::

"ni mase nak balik dr pasar karat"


makan time..




jelas kelapoan ku


ye time dah knyg..wnch n pijin kaber ensem haha


ha ni tekak biawak..


huh..pas mkn stemboat kite mkn kek plak..

Thursday, July 15, 2010

::::: penat giler ::::::

ermm...dah 4 hri xngadap laptop..huhu sangat rindu..
4 hari g kusus kat kem gng pulai..1 jam dr bndr jb..dokat jer..
nnti mlm sket masok gambo...huh seriusly..penat sgt2

Sunday, July 11, 2010

::: cerite arini dan semalam :::

  • huh..disebabakan semalam pas balik kje aku trus blik umah mak a.k.a atok aku..ramai dah tunggu..kazen2 ajak kuo tgk wayang..smpai umh je,xsmpai 10mnt trus kuo g jusco tbrau..kononyer nak ngk wyg..berator gaban pnjg..last2 tibe depan tiket sume sold out..yg ade cume cite oo..leh nak tgk cite lain tapi memandangkan bawak pijin n ira yg kurang dr 18 thun..huh terpkse batal..choiiii...lau x memang arr dpt kan..hahha...nak karaoke kat redbox..erm xbebaloi lak rase..last2 plan yg terakhir..makan jer..puas round tmpt cr makn dlm jusco sume penoh..gaban tol...masing2 de tekak nak mkn pe..haha..last2 pilihan aku n ajah..kite mkn steamboat paling best...kat JOHNNYS...ermm memang sgt sedap dan berbaloi2 rasenyer ah..haha..dan harge yg agak berbaloi..mkn 6 org bil smpai kne rm 104.70..erm berbaloi2..g MNG dapat gak rembat satu blouse..offer..murah jerk..jumpe ayun! huh pecah MNG kitrg gelak2..haha pe ar ko yun!..
  • pas mkn kat JOHNNYs trus balik...Naik NEO..leh sendat 6 org...mantap ar korang kaen yg bengong! gaggaga...


  • balik dr jusco..pokde mokde ajak g pasar karat..huh..lincah kadok..terus g..upTOWN katenyer..masyuk mlm2 minggu dok kat tgh2 bando..huh badan dah mule penat..round2 cari sportshoes..lawo..reebook! hahah rm10..kasot 2ndhnd ar kan..berbaloi2..bli kasot bunge2..ala2 canteeekk ahaha..murah jugek..erm dalam kol 1 lbh balik umah..pe lagi ngantok yg amat..blik je umah masing2 dah bersiap nak menyaksikan bola german lwn uruguay~..skrin beso dah de depan umah mak ni..so rmai sedare mare berkumpul..memang sorak hbis ahhhh..ermmm mate aku dah rabak sgt siot...Tertidooo...ZZZZZZzzzzzZzZzzZZzzZ sado2 je dah kol 7..ermmm...masyuk tido..hahahha...
  • kol 9.45 gerak g agsana,..hamek ko..tibe angssana mate dah xleh handle...hooooooo nganok giles..tapi sebagai pkerje yg sgt bagos..hahah aku x tido..lalallala....ok lalallala untok smlm n arini...jelas..! mate aku ngntok sgt2 hahahha..
  • untok yg tersayang..i love u so much..walaupon smlm kite xbyk msj ek..wahh :) gaggagaggaga

:::: ohh hari yg sgt penat ::::

nanti2 la story..mau tido..mlm ni jerman lwn uruguay~...hope jerman kalah...hahha..
miss en.love sgt2...ermmmmm..ntah r

Friday, July 9, 2010

::: gangguan seksual ::::

eeerrr..y?nape die wujud kat situ..tdi mase otway nak ke parking pas bayo parking ,ade ar aku nampak sorang mamat ni menuju ke kete die..lor..kete die sebelah kete aku....tapi yg pelik die x plak g kat tmpt driver..die dok kat sblh driver..so kirenyer die dok sblh aku la..cz pintu aku sblah pntu kete die..die x ttp pntu pon..aku masok kete terus knci pintu terus wat2 xnampak jer..dlh hati punye la takot..aku arini pon silap..park kat tgkt 4..sah2 xrmai park situ bile dah mlm..aku terus start enjin..bukak radio..trus masok gear rverse..bro tadi tu lambai2 tangan..aku nampak pon wat bodoh jer.mase nak reverse tu sah2 la aku terngadap die cz nak tgk kete kat blakang .pastu! huh giler la..dengan xsengajenyer aku tertengok die..aku tgk die tgh pgg die "pnyer anu" pastu die ngadap aku..smbil senyum2..Astagfirullahalzim...terus gigil aku td..trus blaaa....xsmpat nak tgk no flet kete die..pehh takot gilo..pastu turun sampai tgkat bwh..tgk blakang xde pon kete tu follow aku..peh lau la die follow.kompem aku tepon polis..ermm...ade gak org camtu ek..so esok parking dekat skit..td g kje xde parking dekat..sume dah full..huh serammm....

*moral of the story~dtg kje awal sket..huh
kete wira hitam..jage ko!

Tuesday, July 6, 2010

::: sangat bengang:::

mlm ni sedih sgt2...aku sgt berkecik ati...sungguh!

nangissss

Monday, July 5, 2010

::::: mentor dan en.love :::::

  • okeyh...arini dilalui dengan sangat tenang..huh..kebosanan yg amat terase..keje yg amat banyak..kaki smpai dah xleh pijak..huhu..lau ari2 camni leh mati saye..
  • ermm cam biase..kat angsaana arini rmai sgt org..kdg2 rase nak je ttp pintu beso angsana tu huhu bio xpyh la org masok..bagi la kami pekerje2 yang berdedikasi ni wat releks sket an?ermmm
  • yup..mlm ni mentorr..saye sgt la suke..saye xsuke nani..tetap sokong MOHD 4 ever kahkahkah..
  • ermm arini saye terase rindu teramat kat encik love saye..tgk org berdating,,erm lagi la rindu..adehhh..ntah bile akan ketemu....saye hanye dapat melihat topinye saje..apekan daye ..saye baru mematikan talian telefon..huh setelah 4 hari x becakap..erm perkare biase je tu..bagi die 4 hari ape la sangat,org len yg dok diantare benue tu lagi teruk..hoh itu benue ok.....i miss u syg..kehkehkeh...lau ari2 dapat call kan best..susah sgt ke nak jage hati saye awak?....pkwe org len leh je call sehari 2x kan..nape en .love saye x camtu ek...kdg2 sedih sgt,tapi saye terime die wat saye camtu,cz saye syg die sgt2..waaahhh patot blnje makan ni..hehehe..puji lbh2 pon tara guna,...en.love saye tdk tau..ermm awak,saye tersanagt rindu lor...ermmm

awak!

Sunday, July 4, 2010

::::kenangan bersame argentina:::::


  • sangat malu vs sangat sedih...huhhu..dah ar 1st time tgk..plaktu team yg saye sokong kalah..hampeh arr...can nak ngis je kan...slow ar ko argentina!
  • sakit tekak saye sokong team kamu oi....kalah 4 0 lak tu..malunyerrr..rase cam nak jer tmbh mase lagi..haha tapi takot lak jadik 8 0 hahha kan?
  • tengok2..semangat argentina olwez laaa..hahah..ok pasni i sokong german kot hahahahahahahaha..talam oh talamm

Friday, July 2, 2010

::: sangat boring dan kecik ati:::::::

  • arini kat tmpt keje sgt2 boring..ditambah plak ketidakhadiran rakan sekerja 2 org lak tu..dan ditambah pulak rakan sekerje yg baru lg sorang..ok la..even bru sehari kenal kan..
  • mane ar kan x kecik ati ngan en love saye...arini je bru 2x die msj saye..dan tibe2 mlm td die msj gak kate die otway nak ke bkt merah..waaaa..nape saye xtau die nak g sane ek?...ermm bile di tnye die kate dah bgtau dah..sedih beb ,ntah bile die bgtau saye ,saye pon xtau..wat ever la en.love..saye doakan awak selamat pergi dan selamat balik..sye syg awk tau!
  • saye xmsj awak maknenyer sye tgh kecik ati ngan awak..huhuu...awak,tadi saye jalan2 cari hadiah adek awak,saye de beli kad untok awak..hehe..t saye pos sekali ngan adiah adek awak k..nak jmpe ntah bile kan awak..huhu..

ye..en.love saye..hahaha

  • hati n jage diri baek2 ye kat sane..waa..bile awak nak bwk sye jenjalan pulakk....

Thursday, July 1, 2010

khamis yg sgt singkat waktunyer..huh

  • tengah2 tdo,yon (my kazen) kejjot..adoi..malasnyerr nak bgun..arini cuti tapi nape kne bgun awal jugekk.hukk!
  • mase otway,tgh drive sempat gak men msj ngan bzday girl~ ainun najwa bte alladad..adik kepade encik cinte saye wakaka...happy bezday dek!...
  • pas mandi gerak g umah mak,smpai2 yon n cikade dah tunggu~ so pe lagi terus gerak g hospital pakar sultan ismail..kol 12 bru settle..


ni time nak balik dr hsi...

  • pas tu trus g mkan kat tesco tebrau..niat di hati nak mkn nasi ayam penyet kat zz ~ tapi pe kan daye..xsmpai ke sane..huh lapooo sgt..last2 mkn nasi paprik jer..memang berbaloi2..sedap...jalan2 cari adiah utk bzday girl~ cam xde yg best..cari shawl tapi xbest kale die..so cari pat lain jer ek...


yeay~ mase ni saye lapo..bile nak mkn?

  • pas makan terus balik umah mak..lepak setengah jam,terus balik pulai..mase otway blik call along..tnye kak mus blik kol bape?..ermm trus arr amek die kat maktab..then terus g amek wapi,nadia n ari kat taska...dapat jumpe student2 saye mase saye jadi teacher dulu..hahah rindu oh makk aii..... balik2 singgah mcd skudai dekat2 UTM..ermm banyak order meh~ smpai umah terus makan lagi..makan dan makan...


lapo kot~

  • tadi sgt teruje nak timbang berta mase kat tesco tebrau~ huh sgt tekejot tgk kat skrin penimbang tu,berat aku?...51.2 woiii tipu~ kan aku dah kurus....apsal 51.2? damn nipu pnye penimbang..hoiiii gerammm...

saksikan gambo2 yg sempat dirakam..huuu



otway nak balik kot~



ni kat hsi

sangat2 best kuo arini~lalallalalala....
so nextweek kite kuo lagi ek...wah terbaekkk...