Followers

Search This Blog

Tuesday, April 5, 2011

: minggu lepas punyer..arini baru update...ade aku kesah?ehehe ::

yuhuu..lame nyer x jengah belog ni..bz dan sibuk de sejak2 ni..hehe..well nak dapat 10k kan hahaaa..perasann giler..

xkire xkire nak ngapdate belog jugek lah..khamis minggu lepas aku g melawat kazen aku g lawan bowling kat ioi bndr putra..so gerak be2 ngan ma bestfren..EKIN ker ??...

smpai2 sane dlm kol 1..layankan die main jap..then habis game..die dapat no bape aku xhengat..tpi not dlm top 10 list la kan..bapak die kate xpe..its ok..hehe cayalah pokde..g sane jmpe la kazen n makcik aku..pkcik n mkcik aku dah balik..malas kot tunggu lame2..byaynagkan dari kol 9..katenyer...

balik2 dr tournment tu terus lepak mcd jap..makan2..balik antar kazen n makcik aku balik..then aku n ekin..terus g wisma..kononnyer nak amek i.c ekin yg dah lame xamek tu...smpai2 jer gad situ ckp,lau nak amek i.c skrg dah tukar office..nak amek kene g SETIA TROPIKa...o.m.g.....

nape la JPN xinform kan awal2 kan...ape laaaaa...so jam dah kol 4setengah,lau nak ker SETiE TROPIKA tu ntah kol bape smpai...office gov dah la tuutp awalkan..so amek kptsan g CS jer..nk tengok CUN...damn!!..smpai cs..excited cri parkingg ni..ermm dekat 10 minit bru jmpe parking..lincah g kat kauonter wayang..wahhhhh :(..sedih  xde tiket waktu sesuai..ade pon kol6..how??kol6 nak balik..cz nak amek wafiy balik skolah..so cncel tgk wayang..ok jalan2 cs..pastu terfikir sat nak g jb central n nak jmpe housemate we oll amse kat kolej dulu..nurul..:)..die keje situ..so lepak2..borak2..balikkkkk..o.m.g lagi seklai..time2 nak cepat jalan sangat2 jem..almaklom ler jalan jem org balik kije..cume aku jer xkije aritu kan :)))....

ok tepat 6.30 smpai skolah wapi..pas amek wapi,anto kak kin balik..........

fuhhhh penat citer....jom layan gambo

>> pas habis game..mase utok balikk :)

>>cam xcaye je kiter g sini eak kak kin..haha..jauhh benorrr...

>>aku g melawat budak ni la...ko main terer sangat la weyh...hahahaha...

>>b4 makan kite pose dulu..ok cun..jom melantakkkk..aku lapo giler mase tu..gigil bawak kete tahan lapo..

>>xdapat nak tgk sume citer...si posing lebey..:) 
>>cars...pasti tengok.....
>>jumpe nurul kat jb cntral..nurul pkai uniform lagi tuhh..hehe....

>>yg ni xhabis2..shoping je keje ko..huh...
 
woo...lau nak citer mmg xkan habis nyer..huhu..yg pastinyer aku sangat happy cz habis kamere ekin gambo aku jer lebey..hahah.ampon kak kin..dapat kawan giler kamere ni :)))....
*ting tong*

0 komen lagi: