Followers

Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

:: hadoii,salah send ::



Salam...erkk.baru pas makan..menu tghari ni nasi ayam penyet je..dengan teh o ais..

kenyang.alhamdulilah.kene pulak org belanje..wuwuwuwuw :))

------------------------------------------------------------------------

tadi g makan be2 ngan aza,memandangkan yang lain ntah ke mane ntah..
baru smpai kdai mkn tu..
aku pon kuokan hp,nak mesej Amin,bgtau la bru nak makan

syok je aku taip..

""sayang baru nak makan,dengan aza kazen syg""

mase taip2 tu,sebok nak mencari tempat duduk la,sibuk nak mencari makanan la ape la..
tup tup...send......................................

dekat nombor ALONG...
OMG OMG OMG OMG....
rase nak guling2 kat kedai makan tu....
hadoiii,apsal salah send?apsal?nak send kat Amirul Amin..nape send kat ALONG...
DAMNNNNNNNN!!!!!!

maluuuuuu sangat2 malu...

belom habis malu lg,Along mesej:

Along : pi laa..hahahaha
Aku : Bodoh betol laaaaa
Along : siapa? hahahahah..

hah!!! gugur jantung aku siot bile salah send dekat Along..
adoi nape x kat orrg lain?nape x dekat Abah?nape x dekat Ajah?
eeeeeeishhhhhh... sumpah malu....dah order nasi ayam penyet tadi pon rase xlalu sangat nak makan..
gile la punye maluuu..

habis la aku,balik kang kompem kene nganjing tahap cipan.
rase xnak kuo bilik seyhhh balik umah kang...
adu makkkkkkkkk tolong makk oiiii....


Aku : awak,malunyeeeeeeeee :(
Amin : nape?
Aku : "sayang baru nak makan,dgn aza kazen syg " saye tersalah send..tersend dekat ALong
Amin : hahaha..along ade balas ape?
Aku : adaaaa.die cakap pi la hahaha...siap gelak lgi tuuu malu betol
Amin : ok la awak..
Aku : terus hilang selera nak makan..
Amin : sape suruh awak xtgk dulu awal2..
Aku : eeeeeeeeeee.benci tau
Amin : haha ,malu ngan abg sendiri..hihi
Aku : maluu..nanti die dtg opisssss
Amin : hehe buat xtau je la..biase la kene bahan,kejap je tu..


fuhhhhh!! sumpah berdebor2 ni rase ni..takot.malu.semua ade....ahhahaa
ingat..pasni kalau nak send mesej,hati2...INGAT!!!!

INGAT!!!




3 komen lagi:

laskar pelangi said...

Hehehe;)
tula, kena tgk dulu sebelum send kan :)

~azillakhalison~ said...

haha tau xpe...semalam xkeluor bilik woo

noor ashikin ahmad said...

hahahaha...padan muke ko...sengal
koyak muke dohhhh