Followers

Search This Blog

Wednesday, March 14, 2012

:: Lepak ...susah nak jumpe moment ni ::


jam sekarang menunnjukkan dah pukol 6.oopm
yer nam tepat..
biase nye waktu camni aku dah selamat lending atas katil..huarghhhh..

tadi pagi ujan,kete xde ekon,so tumpang bos g keje..
huh,menyesal!!..
bos tengah meeting..
kalau x,kompem dah balik...

mari update blog :)

--------------------------------------------------------------

weekend aritu kan lepakk2 ngan kawan2 kat melake..
pastu jumpe Offical Photographer utk weeding nnti :)
weeeee terase sangat2 la dah nak kawen..erhh takottt...

lepak ramaia2,,memang syok..tapi layan gmbr dulu..dalaam gambar ade cerita :)

take by aesthetic elements...OP my weddng nnti..ewah

dalam fb,OP aku post AZILLA bukan ADELE..haha siottt..

jalan2 sekitar melaka...ni pon OP yg snap

ngan baya...OP snap
------------------------------------------------------------------------------

ok ni part aku yg snap..hahaha..memang beza la ngan kamera OP kan...

ni mase lepak kat bilik hotel..tido ngan bff

kegilaaan...lebiu kak kin

pagi sabtu..lepak jusco bandaraya ,elaka...lunch @piza hutt

Self timer jer hahaha

weeeee...muke lapo n penat berjalan..

the only one in my world...my Tenok..kehkehkehkehhh

geng mase study kat poli dulu...

ad with buah hati pengerang jantong die....xleh masok laa...pendiam sangat

ini jijie....si tonjang yang melebihi tahap galah panjang....

wuhuuuuuuuu..seronok betol la lepak2 sampai larott malam..hiihi..shyhhhhhh jgn bgtau amin yer....
aku suke la weekend cmni..lepak ngan kawan2...
sangat la rindu nak lepak same..pasni ntah bile dapat lepak same2 kan..yela..yg sorang dah kawen,yg sorang dalam pantang..yg sorang balik umah mentue..yag sorang tunggu hari nak bersalin....
aisshhhhhhhhh...

yang sorang kat kedah
sorang kat penang
sorang kat melake
sorang kat bentong
sorang kat kelantan
sorang kat jb
sorang kat segamat
sorang kat selangor
sorang org kat kl

ermmmm u olss,ade mase kite lepak k....
aritu yang xcukop korum pon dah bleh pecah melaka tu..huaaaaaa :)
bayangkan kalau semua lepakkkk sekali :)
meriahh woooo


upssssss::

mak (nenek) tgh kat kecemasan HSI ni...adududuhhh..doakan yang terbaik yer korang ..AMin





0 komen lagi: