Followers

Search This Blog

Thursday, May 12, 2011

:: cuci mate,x rugi :) ::

malam ni xde kije...ker?? xde kije ker?? tipu beno kan..


malam ni nak promote belog kawan aku..

so sape2 yang nak bertunang ke,kawen ker,ape2 ke boleh sangat dah tu..

ok2...jage2 air liur kamu..haaha~~


 >> pastri..nampak menarik kan? kan ...uishhh dapnye za~

 >> ni kek bezday...strawberi tu..mengancam!

 >> aku suke kek ni,tau sbb pe? hehe sebab amin fanatik chelsea..ooyeahh,next brthday saye bg awak kek ni ea :)

 >> kek birthday lagi...agak comel,,giler ni lau ank sdare aku tgk,mu tiap2 bulan nak sambot bezday..huhu

 >> cake untuk pgntin..cantik gilerrr kann....jeles!

 >> kek bantal pon iza ade buat...pandai la ko~

 >> kreatifnyer kamu za...

 >> cupcake...combination colour yg sangat menarik..giler pink jap :) *******

 >> cupcake lagi :)....yg ni aku suke..sebab ade strawberi setongkol atas tu..dapnyer~

 >> ni blueberry muffin kot...menarik sangat kan..lau dapat makan kan best....

 >> macaroons....zaza ckp bnde ni mahal sikit..manis sangat rase die..

>> 3d cupcake..wahhhh :)...cakap je nak letak ape,sume zaza leh wat..caya la~

 
>> ni la zaza...tuan punyer izza cake house... classmate aku mase kat teknik muo dulu~

bestkan,so sape2 yang berkenan leh jer view n order kat blog izza @ zaza


Izza Mohmood di 0176385214 dan di alamat blok V2 02-06 Tmn Sri Stanggi Johor

aku pon rase nak order cupcake untok 28.mei ni :)...
za,lau aku order,special price k..huahhaha....

lau sape2 yang nak tolong orderkan utk aku pon boleh~

aku terime seadanye :)

tema warne silver n purple k..eceh! dah bgtau awal2 haaha..


*geram jer tgk cupcake*







1 komen lagi:

baincardin said...

Trus laporrrrr! ^_^'