Followers

Search This Blog

Thursday, May 12, 2011

:: xboleh lapo,mule la gigil ::

nak tau x,nak tau x..ermm nak cite jugak :(...

semalam pagi aku ade hal kat maybank..pas g maybank terus drve tru mcd..

breakfast mcd..drve thru jer..

minom la coffe die.then xhabis..simpan dlm freezer..

wat la kije,tghari xmakan..lapo la jugak~

dalam kol 3 lbh tu bukak frzzer,ermm sah2 la beku coffe tadi kan..

so tunggu 5 minit,kasi cair sikit..

amek creamer 3 paket then camporkan..

kacau2,ermm kompem2 la creamer tu x larot..

xkisah,aku sapu jer..bedal..

erkkkkk!!!

selamat masok dlm perot..

ohoiiii.xsmpai 5 minit pastu badan rase xsedap..

serius rase cam lain macam dah..

okeyyy cool...













wat bodoh jer,walaopon mase tu dah tentu arah rase dah~...







cool lagi,walaupon xcool sebenarnye :(...






okey,kol 6 setengah (kat umah) pas sume balik kije..

ajak ajah g kdai nak beli bahan masak makaroni sup~.

terus g,ajah g amek baju yg die tempah kat kdai jahit...

aku terus g kdai beli brg2..

mase tgh cri2 bahan masak tu,bdn dah gigil2 dah..

pale dah pusing2 dah~

lutot dah longlai...

cepat2 bayar,then terus masok kete

serius la,bdn rase nak tumbang jer...

mase tu ajah pon masok dlm kete cz baju die tukang jahit tu oter lagi sikit

ishhhh time tu ler nak oter :(...

suh ajah bawak kete balik umah,cz mase tu mmg dah xtahan dah rase~..

huuuuuu...ala,g kdai tadi aku bawak dmax :(...

camaner nak suh ajah bawak..die xreti nak bwk kete ni ...

google..tq!..carik gmbo kete along xde huhu


ok kuatkan semangat!!!!...

aku bawak jugak...mcam menyesal g kedai tadi 

pas ajah amek bju,terus bla...

dlm kete xleh pasang ekon,bukak tingkap..tangan dah gigil2 dah :(...

smpai umah,terus amek air dalm esbox..

minum terus...terduduk jap...

dlm 5 minit pastu baru kurang sikit rase xsedap badan tu!....

ishhh ishhh...takotnyer tadi mase xsedap badan tu...

buatnyer aku terpitam kat kdai or tgh bwk kete tadi cmaner la ek..:(...

alhamdulilah..pas magrib tadi sume kmbali normal...

maybe tadi aku lapar sangat..pastu aku terus minom coffe tu..

coffe mcd memang la terlampau pekat..adehaiii :(...

xnak minom coffe mcd lagi :(....

td pon kak mus yg masak pas die balik skolah..



aku mmg xlarat sungguh...

pas makan,sumenyer ok..

pas mandi badan dah segar..

ALHAMDULILAH ..thank you GOD..

memang takot sangat tadi,duduk xkene,diri pon xkene..

cool pon buat2 cool...ishh terok betol....



* aku memang xleh lapo *

0 komen lagi: