Followers

Search This Blog

Tuesday, May 3, 2011

:: terime kasih en.amirul amin :) ::

entri ni sepatotnyer ter update ari isnin..huhu ape leh buat..kebizian melande :)





yuhuu :)..nak senyum jer bleh x??haha rase cam buang tebiat lak kan :)..
bukan pe,semalam (1 mei 2011) arini dah 3 mei kot :P...
aku jmpe die..ohhooii die lah :)..

kol 12.30 msj Amin~

Aku : awak,tengah watpe tu?
Amin : tgh siap2 nak g sebelah,kol 12.30 die nikah..awak watpe2?kat mane?
Aku : kat umah,tgk tv...lambtyer nikah?majlis arini ke esok??
Amin : arini kol 2 sanding...sape ade kat umah?
Aku : xde sape..sorang2 jer (semue g BP knduri kawen )
Amin : ade kete x?lau awak nak jmpe saye,dtg la pekan nenas..saye xleh lame,ade keje ni~mlm ni balik kl
Aku : xde..Dmax je ade...kate balik isnin?
AMin : oyeke..xpelah lau camtu,jumpe time "tu " je la ea..
Aku : :(
Amin : xpelah,lain kali kite jmpe ea,awak xnak g pekan nenas,kite jmpe kat tgh2,adil~
Aku : bukan xnak g pekan nenas tu,kete xde,xkan nak bawak Dmax...saye baru nak jmpe awak,tgk wayag ker..
Amin : lama la awak,lau tgk wayang bagai,xpelah,saye sayang awak sangat2 tau..
Aku : saye nak jmpe awak :(
Amin : saya balik kg bukan suke2,saye balik sebb ade knduri,kite jmpe len kali k syg..
Aku : Boleh laaa :(
Amin : mintak maaf sayang...
Aku : :'( :'(....
Amin : ok2,saye cube lari jap nanti kalau boleh,tapi kejapp je tau...
Aku : ok :)

yuuuuhuuu..berjaye berjaye memujuk die datang sini..tpi die cakap die CUBE ok,CUBE nak dtg,xtau lg leh dtg ke x..sbb die tgh rewang2 kot sebelah umah atok die kat PONTIAN..xpe,aku tadi pon CUBE gak pujuk,mane la tau kan BERJAYE..hehe..

tunggu punye tunggu... dari kol 12.45 smpai 2.45..xde call n msj pon dari amin :'(..mcm xberjaye je kan die nak memboloskan diri dari rewang tu..adehhh...

2.50 p.m henpon berdering..oooyeahh..cuak kot,same ade jadi ke xjadi die dtg :)...


"hello awak,saye dah otway ni baru kuo ni,awak kat umah kan?kite jmpe kejap je tau,saye xleh lame.."



yeeeaa!...suke suke suke....terus siap2..excited..haha..dr umah atok die nak g umah aku ni dlm 35 minit,,so sempat la nak mandi bgai kan..

b4 tu anto msj kat die dulu.. 

"awak,,leh x nanti kite g MCD UTM,kite drive thru..then makan dalam kete,saye lom makan la"

die reply..

"ok :)"

kol 3.20 die call lagi....

"awak,saye dah kat depan umah"


ngeeeeeeeeeeeeee :)...keluar umah,masok kete terus g MCd..borak2..dengki2..ketawe2...xde gadoh2 k..heehe..pas drive thr,terus balik..smpai umah kol 4.00p.m..dok dlm kete tunggu die habiskan eskim strawberi mcd tadi,then die pon mintak diri nak balik..okeyh2...janji jumpe,,xkesah la kejap ke x kan..

kol 4.08 p.m die pon gerak balik..kitorg dating aritu 40 minit jer tau :).....

awak,walaupon xsmpai sejam kite jmpe..satu je saye nak bgtau awak....

saye

sangat 

terharu

:')....

ok awak,kem salam fmly awak yer.jage diori bebaik kat sane..
kem salam mama awak,aman awak n nurul awak2..

hehehe love you :)

paberet aku lau g mcd..macchiken..set besar aku amik..hhaha..
>>sundae stobeli khas untok amin :)..hehee...


THANKS EN.AMIRUL AMIN ALLADAD





* jumpe 28.5 nnti ea :)*





0 komen lagi: