Followers

Search This Blog

Wednesday, May 4, 2011

:: ehemmm ehemm..5 tahun dah ::

xtau nak cakap pe ni saat ni..tapi rase nak ngapdate belog jer..hehe..

mood arini macam kurg ok..ntah la xtaunape..mood,ermmbukan boleh dipakse2 untok suke dan bukan boleh buat2 xsuke kan...tepok dade tanye selere...selere nak mkn ape?? :)






yup...nampak x?nampak x?? wee havee frendds for 5
years :)...5 tahun dah kawan ngan Amin..5 tahun ok?cam xcaye..Amin ooo Amin.....

yup,every year memang aku xpenah lupe pon tarikh ni..lantak la Amin nak ingt ke x..ade aku kesah?hehhe...cam biase la kan,kan memang dah jadik lumrah alam,memang wanita je yg selalu ingt tarikh2 bagaii ni~...syabas wanita wanita~...

Dalam 5 tahun kitorg berkawan,macam2 hal terjadik,ade yg best..ade yg xbest,ade yg berpuake hahhaakong ajo~..ade yg berseronok,ade yg bergadoh.. adat la kan..sedangkan lidah lagi tergigit,inikan pulak aku yg pkai braces ni :)...kompem2 la selalu terigigit :)

Nak tau,dalam 5 tahun aku kawan ngan Amin ,ade jugak tahun2 yg kitrg lost cntact tau~..maybe mase tu awal2 lagi kan..masing2 lom bleh fikir panjang lg..Aku xpernah terfikir pon akan sampai ke tahap bercintun cam skrg ni..hehe..Dulu pernah break ngan die,die ngan life die(malas nak cite)....aku ngan life aku (lenkali aku cite..hehe)...puas jugak aku berkawann ngan org lain,ingt jugak ngan si Amin...apela kan..bukan ensemmm pon :)...*wink *wink hehe...

 ceee cite cee cite>>>>>

Camane leh kenal ?..uisshhh panjang cite :)..JODOH X KEMANE kan ..ngeee :)..

1st date kat mane?...JUSCO TEBRAU..mase tu tgk wayang,tau cite ape??nana tanjung :)...

walaupon dah 5tahun kitrg kawan,aku n Amin xhabis2 nak mngenal hati budi memasing..smpai bile2 kite akan nak mengetahui n belajar pasangan masing2 kan...nak faham antara satu same lain tu memang amik mase..kadang2 buat2 xpaham..tu yg selalu ngajuk~...huhhu...


 >>konon2 la kek kite ni..hehe...
................................................................................................................................................
27/1/2011..

Terkezut,terkedu,terpitam jap..hehe..tau nape?Amin tetibe call,dgn malu2 die ckp nak tunang :)..hehe..tebalnye muke masetu..rase nak nyorok dalam esbox je mase tu hehe..

Insyaallah 28.5 ni kitorang akan ditunangkan..sekali la ngan merisik n bertunang..Ya ALlah mase tu rase cam nak pelok2 je die..heppppp..mane bleh..giler eh..heehe..relax! relax zila!..:)...

23/3/2011

Mase jmpe kat Putrajaya aritu die ajak tgk cincin,adehh malu la,xnak...terus cakap"awak cari la sndiri ea,awak g la ngan mama awak ke,nurul ke...saye xkisah"..hehe yg sebenornye aku malu~...

23/4/2011

hehe dengan excitednyer die bgtau die dah beli ciccin..utntok aku..2~...die g beli ngan mama angkat die n adik die..siap mms gmbr cincin tu hhehe...xpe awak,ape je awak bagi saye terime..

hehe ikhlas rupenyer ko nak kat aku kan..mcm xcaye..thanks awak...

saye xsbar nak tunggu 28.mei ni....pasni titile kite dah tukar..tunggu thun depan lak kite tukar lg sekali k...

thanks awak,bersyukur mnegnali insan yang sebaik hati mcm kamu~...opsss baik ker??baek2 je la...hehe..

kite janji,walau gadoh cmne pon kite tetap akan same2 kan..janji ea?saye janji :)...thanks sbb awak dah kaler warne warni dlm hidop saye...mmuahh :)

>>hakikatnye kite same tinggi kan..ngeeeee :)


psttt * best x,,AMIN xingt ape2 pon ngan tarikh ni..piat telinga kang baru tau!!


*minggu ni balik palong,tlg mak abah ape nyg patot,xlame dah..euwwww*



  makin lame kite kenal org tu bukan bermaksud kiter memang dah kenal die sepenohnyer..jangke mase tak memainkan peranan pon..yang penting hati....
kalau sehari pon kite baru kenal org tu,tapi hati ikhlas,baik etc..ermm kdg2 tu yg mnjamin kan:)..
kawan2..doakan aku n AMIN bahagie ke akhir hayat...

 amin>>lau awak terbace entri ni ( kompem x,die xpenah bace kot),saye cume nak bgtau awak,yang saye tengah rase mcm2 ni..suke,takot,sejok,panas,sume ade....





menjaga hati :)...sejujrnya diriku masih mengharapkan mu:)


0 komen lagi: