Followers

Search This Blog

Wednesday, February 22, 2012

:: happy birth tunangku ::

wink wink wink...
arini 22 febuari 2012..
genaplah usia tunang tercinte 27 tahun hehe...

malam tadi tido awal,dalam pukul 10lebih cmtu..
tapi b4 tido set alarm 2 2 hp..set pukol 11:55 dan 11:58 hehe..
siap buat sms2 panjang2 lagi nak send pukol 12 nnti...
tupp tupp.....

xsedar...

tupp tupp lagi..
tepat pukol 12 tunang tercinte tepon..
hehe apeee la.kite nak suprise die,die yg suprise kite..kikikiki....

lame2 borak.dekat sejam jugak,
lame gile dah xcall2 b4 masok tido ni,malam tadi bleh pulak Amin call..memang teruja la kan..
selalunye die call awal2..xnak mengganggu katenyer..hehe..
dah call lame2 tu..send msj yg dah dicreate b4 tido tadi...

;: Awak,selaamt hari lahir,semoga panjang umor dan murah rezeki .Amin..semoga jodoh kite berpanjangan berkekalan hingga ke akhir hayat.saya syg awak tau..hehe.xsabar nak jaga awak,xsabar jugak nak suruh awak jaga saya.kakakakakahhh~ni last birthday jadi org bujang tau,next year dah jadi suami org :)..hehee...::

panjangkan...tau die balas ape??ciputt jer...demnnn

:: hehehe sygggg awak jugak.tq so much,i'm apreciate sgt2 tau..::

itu aje~..huhuhu xpelah kan..paham.die tu memang perangai dok lagu gituuu :)

budak gumukk tapi kiutt :)
smga panjang umur,murah rezeki hendaknyer...semoga sentiasa dirahmati Allah.May all your dreams come true...birthday tahun ni last bujang kannn :)...tahun depan dah jadi suamii org..haha suami saye....
haha malam tadi cakap ngan Amin 
Aku : happy birthday yg ke 27 awak..
Amin : hehe thanks...
Aku : ehhh 27 pulak...
Amin : ehh betol la..
Aku : bukan 37 ker????
Amin : grrrrrrrrrr...haha xmau kawan
 gamabr paling aku suke..
saje upload pic ni...nak bagi feeeling2 abru lepas tunang pulekk kan..haha...

 ape lagi nak cakap yer..sume wish aku dah cakap..
hadiah dah pos isnin aritu..lawa x lawa x?heeeee :)

harap sangat awak suke hadiah ni..dan satu lg..harap sangat awak muat baju ni..hahahah...feeening2 la awak cri baju size awk..kekadang tu salaah beli tau..haishhhh :) 
part pilih barang awak,selalu saye kene marah ngan ajah..itu xkene,ini xkene..ishhh bakal adik ipar awak ni...die nak abg ipar die nampak semartttt aje :)




ahhh mencii la..google gmbr kek xde yg tantekkk..
bile jmpe nnti kite makan kek same2 k..minggu lepas dah jmpe,saye dah belanje makan kan...kenyang lagi kan...kan awak kan...
ok dahhh...SELAMAT HARI TUE YER AWAK...ke 27..
opsss lagi satu.kenang daku dalam  doamu.....




2 komen lagi:

noor ashikin ahmad said...

waaaaaaa...sweetnye!!! 'sweet like sugar'!!manissss...terharu sy klu jd miruL hikhikhik!! syg awk lebih laa muaxxx!! oppsss sori mirul tersyg tunang awk lebih..

~azillakhalison~ said...

kahkahkah..sweeet hotakk kau..hehe tq u syg i lebih...ngeng beteiiii