Followers

Search This Blog

Friday, February 17, 2012

:: kursus SPAN : best la ::

huargghhh fenat fenat fenat tau arini,..
arini masok opis lmbt 25minit.akibat bangun lambat pagi tadi..sib baik wapi kejot.huu

malam tadi sampai dari kl dlm kol 11.lebih camtu..
gaban penat n ngantok...

................................................................................................................

15/16 febuari 2012..
semalam tamat kursus dua hari aku kat kl..
dekat BUKIT JALIL TECHNICAL TRAINING CENTRE..

best,banyak bende baru belajar..
dapat ramai kawan baru ..
dapat mcm2 input..
dapat..
dapat..
dapat..
dapat..


dapat jumpe Amin..hehehe :)..
walaupon hanye utk beberape jam saje :(...

~kursus ni totally pasal perkhidmatan air..
syarikat2 yg berkaitan pasal pump,pasal air,pasal pengaliran diwajibkan amek course ni..
so semalam,group aku,group 373 ade la dalam 16 org..
memang setiap kali course,IWK memang xamek ramai participants kot..yela..lagi senangkan..
yg best,xdatang dari satu negeri yg sama,ade sarawak,n9,kelantan,terengganu,pahang,melaka,perak,kl,kedah..
wuuu best..

aku satu kumpulan ade 6 0rg..
2 dari johor.
sorang dari kedah
sorang dari perak (semeja.jambuuuu sgt )
sorang dari kl
sorang dari kelantan


jom layan gmbr2 yg sempat aku snap sepanjang 2 hari kat sane...

mase ahri last semalam..kiteroang just 4 org je perempuan...

gmbr2 perlu diserahkan b4 kelas tamat..ade jugak yg degil xbagi gmbr...eee budget ensem ke..haha

ok part paling best..kene masok dalam ruang terkurung tu..hehehe...1st experience :)

group 373..yg awesome betol :)..tu sebelah aku tu,edy..rakan semeja..rakan meniru mase periksa :)

dalam kelas..yg majoritinye adelah lelaki..

kursus yg 2hari dirasekan seperti sehari..cepat betol mase berlalu..
semalam hanyalah sejarah..
hope pasni masing2 berjaye dalam bidang masing2..
ade jodoh kite berjumpa lagi..

2tahun lagi kite jumpe.sebab 2 tahun lg kite akan amek course yg lain pulakkkan :)..

---------------------------------------------------------------------------------------

memandangkan semalam hanye aku je terhegeh2 mengusung kamera,maka arini punye la ramai org add aku,semua tu kawan2 dri IWK la tu...
bukan ape,,cume nak gambar2 je dr kamera aku..hahahahakkk ngekkk..



2 komen lagi:

Anonymous said...

Tau macamana nak apply kursus span nie?

~azillakhalison~ said...

nak apply cube call Malaysia Water Academy...
no 03-62011457/1562