Followers

Search This Blog

Thursday, February 2, 2012

:: jalan2 Petrosains ,Snowalk , Jalan TAR ::

entri ni dibuat dalam keadaan yg sangat2 sejokk :P..
dibawah ekon yg gilee cool..
sambil menunggu ajah dtg amek..
cepat jah oi...dalam opis ni dah naik bekuuuu :(...

sesuawaiii sanagt ngan entri kali ni..sebab sejok2 cite die..hehe..
minggu lepas 28/01/2012 g UTm jalan semarak..
ajah daftar UTM space..belajo kat jb,tapi daftar kat kl..
bagus jugak.boleh jalan2...

>>28/01/2012<<

pepagi kol 7 gerak dari segamat g kl..
ajah dftar pagi..tu yg gerak pagi tu..
sampai sane kol 10 lebih..tupon singgah brekfast kat gemencheh ..
dengan singgah buang air "takongan" kat r&r seremban..
pastu direct je UTM kl..
gile pandai kitorang..xsesat pon okeyh..hehe..

dah dekat 14 tahun jugak la x g UTM ni...14 tahun yg dulu g UTM ni anto Along..abg aku yg 1st belajo sini..mase tu aku kecik lagi..
sekarang ni umor dah 27..opsss tuenye...g anto adik pulak...

mase ajah daftar..kitrg xtunggu.sebab tau memang lamee die punye daftar..




daripade tungggu die kat UTM tu..baik kitrg plan sesuatu..
oyeahh.yg paling dekat..KLCC..
pegi..layan PETROSAINS :)...

mase tunggu turn nak naik gondola Petrosains yg AWESOME tu..Amin call..
die kate die otway...
wekkk..semalam kate INSYAALLAH..
ishh geramm betei...
xpelah..masok je la dulu...
tup tup..amekaw..masok PETROSAINS tu pukol 12.30..
tau kitrg keluo kol bape? 2.30 ok..haha 2jam dalam tuu..
siannye Amin keen tunggu kat luo...
kesian2..tapi padan la muke..sape suruh bgtau lambat...ishhhh..



PETROSAINS memang AWESOME...sumpah!!

keluar2 je dr Petrosains tu..terus cari Amin..
kehkehkeh..setie menunggu :)..
terus g makan kat KG BARU...
Amin yg bawak..nak harapkan kitrg org jb ni..ermm mane la tawu sgt jalan kan...



makan tengahri tu pon dah kire minom petang..haha mane xnyer..pukol 3 lebih baru nak amkan nasi..
tapi org ramai lg cari makan...
lauk2 die sangat banyak..dan sangat2 sedap..

cume


ayam goreng die je la faul..
baling kat anjing pon boleh mati..
hahahah keras sungguh...

pas makan..gerak g UTM...
Amin pon gerak balik tengok nenek die kat IJN...

kol 5.30 keluar dari UTM..
terus g S.ALAM...
cari hotel..
D'Impian INN Seksyen 15..
milik sepupu mak...
so kitrg tido freee :)
dapat apartment 3 bilik..selessaaa ok :)

kol 8.30 turun ..
gerak g icity...
tapi kali ni g men snowwwwwwwwwwwwww :)..
tu la ritu g ngan AMIN N AMAN xmen snow kan..hakhak...









haha saje tempek gmbar bebanyak..sebab nak balas dendam aritu g icity x men snow...hehehe :)
balik terus g makan..sebab memasing dah kebulor...
makan kat area hotel jugak..
sedap..masakan org pahang.

---------------------------------------------------------------------

29/01/2012

huargggg bangun dah lambat..hakhak..abiskan amse kat hotel..pastu kol 10.30 checkout..
terus menghala ke Jalan TAR...masjid india..biase la..cari la ape yg patot kan...hehehe



besttt la g kl kali ni..kalau g dengan adik beradik + parents memang best..
so ktrg decide next time g lagi...cukop korum la baru best...

masok icty snowalk memang pengalaman yg xdapat dilupekan..hahaha..mane xnyer
kejong duduk dalam tu...

so sape2 yang rase nak g men snow yg ala-ala..singgah la icity..hahaha..
korang pasti beku dalam tu...
pesanan jugak..nak dtg pakai kasot,pakai stokin.pakai glove!!

okey...ajah pon dah sampai...
mase utk balik...
dan makan..lapar sangat ni :)

babai :)




uit..arini dating 40 minit je :(



3 komen lagi:

cikwahidaidris said...

bestnya pi jalan jalan.

zOeY zAu YaH said...

mesti ni entry sejuk hihi..

budak penjara said...

oh sejuk sangat ke tu??