Followers

Search This Blog

Thursday, August 19, 2010

:: alhamdulilah ::

salam..arini dimulekan dengan bangun lmbt..disebabkan arini cuti..pastu ditambahkan plak ngan ujan yg lebat..ermm mmg kompem l a aku menarik selimut smpai selubong tubuh aku..huhuu bangun2 dekat kol12 terus ajah ajak g koteryae..jalan2 window shoping..memandangkan duet pon xde kan...adoii sesak siot xde duet...
jalan2..tgk baju,..pastu gerak g the store,,tibe2 nak berkaraoke plak..dapat stgh jam.terus gerak g tmn daya..bazar..kol 4 nak gerak balik umh,kak mus call suh amek budak kat taska then amek die kat umh mak..pastu baru balik umah pulai..ermma rini cuti mcm xcti..jap je mase berlaluuu..ermmm esok dah kije..smpai2 umh terus masak...tpi b4 tu g kedai dlu..menu harini..mcm2 ada :)

  1. arini makan nasi laok ikan asam rbus lade cili pijo mulot,
  2. kuewteow greng speseel3.
  3. riti john ala2 dalam tv
  4. karpap pusing2 xnak patah balik
  5. kueh donat keras cam taya kete
  6. kueh seri bermuke2,kurme org sedekah
  7. riti jale org sedekah....
  8. air ntah air ape,,belasah jer..alhamdulilah laaa kan :)
  9. opss lupe..sayur kacang buncis goreng :) huhu
ermm memandang arini adalah hari 1st aku bukakkk puase kat umh,tu yg aku mkn pe sume yg ade..alhamdulilah,perot smpai la ni x meragam lagi huhuu...nak upload gambo ,tpi td xsmpat nak snap2..hehe..dah kebulor sgt dah time bukkkakk tadi tu..huhu ok2 kawan2 selamat berpuase..semoge ramadhan kali ni bagi rahmat kat kite..actly Tuhan olwez bagi rahmat,cume kite kdg2 xbersyukur ngan rahmat yg deberi..wallahualamm...

0 komen lagi: