Followers

Search This Blog

Tuesday, August 24, 2010

:: tertarik untuk mengupdate ::

> assalamualaikum..selamat berpuase utk hari yg ke 13...de 17 hari lagi nak raye..yeasss~~~ xcited...tpi mcm xde perasaan jer sbb tgh xde duet sgt2 ni..adoyaiii..xpenah rase sekering ni...smpai nak isi myk kete pon xde duet..huh sian..ni ar akibat xdpt elaun utk bulan ni...adohaii bosss oo boss..

> arini ari ke2 aku xpuase..."masalah wanita" almaklum sajer...tadi bukak 2 je fb tgk link 'hotfm' pasal anne hotfm nak benti ikot hsbnd die g doha catar..cammm SEDIH plak tgk video tu..yerr setiap pertemuan msti ade perpisahan...dan aku sebagai insan biase,sangat takot pade perpisahan..seruisly~~~~

> 1 september aku last kije kat AKF..erm pastu aku dah bukan lagi praktikal punyer org kat situ...aku dipkse menolong bos aku yg tgh xde pekerje alang2 nak raye ni..ntah laa...lau ikotkan bos,,mmg aku xnak ..tapi..memandangkan Maklong a.k.a 2nd boss aku,aku mcm kesian...xsmpai ati lak nak bneti mendadak gitu..aduhaiii pening den...
:mak kate suh smbung smpai 3 hri nak raye
:en love lak kate xpyh smbung..
:kwn2 pon kate xpyh smbung,myusahkan~
:sahabat pulak kate,u ikot kate hati u...
errmm konpius...xtau la cmner nak buat...dalam dilema ecechhh..heheh jom layan gambo..


ari2 terakhirku kat akf...


ha amekkk...


e ehhe tetibe layan linda onn pulek..hehe


tetibe si kira dtg menyibuk~ adoiii


amek..xde kije cari kije..huhu

0 komen lagi: