Followers

Search This Blog

Wednesday, August 18, 2010

:: layan makan pon syiokk ::

ermm arini dah masok hari ke7 kite berpuase..kire2 lagi 23 hari lagi nak raye..yuhuuu..syok..pkai baju bling2..kasot tumit 3 inci,handbag liplap2,tudung labuci2...haha sonok2...arini td buke makan kuewteow beef..ntah ar,rase cam xsedap.mkn skit jer..sakit perot ar dah 2hri..gastrik kot~~` lerrr time2 gini la ngaku ade gastrik..wakakwkakaaa..hehe tpi mmg betol pon..doc dah sahkan...hehe kompem.... ermm tadi tgh buke teringat ketam yg aku masak mase kat palong aritu..huh sedap gile..mak pon tabik "sprinnngggg " kat aku huhuu..


ha ni masak lemak ketam n sayur cmpor ala "johnys" hehehe

pastu teringat plak lagi,petang 2 time ujan2 makan cempedak goreng cicah smbal kicap n air sirap ais...adoyaii goyang la lutot bile ingt balik time2 pose gini huhu...makan plak kat pondok depan umah..pehh da mcm dlm tv lak ea..huuu...


i jugak yg sediakan minum petang ni~lalaala


ermm now bile dah puase bleh plak teringat makanan2 jadah sume tu..huhh tetibe rase rugi yg teramat kan..hahah...

14 ogos~ ermm nak share gambo lagi hehehe...saye ngan buah hati saye...en amirul amin bin alladad..rindu banget sama kamu...bisa ketemu lagi enggak..haha..raye dehhh~


tiap kali kite jumpe,camni la kite amek gambo kan..huuh


yeahhh esok cuti..yuhuu..niat dihati nak masak la utk berbuke puase..ermm sedapnye..nak planng masak pe ni ek...mcm nak mkn kerabu mangge jer..fuhhh...


cam sedap ek....

opsss tetibe tgh sebok mengudate bog,pastu tetibe gak rase cam sesuatu bende nak terkuo ni..huuu...tapi ku tahan...heheh anginnn~~~~`..
wokeyh jmpe lagi la kat post yg lain ea..dah penat..dah ngantok sgt dah ni..lebam bijik mate aku kang..salam 1 malaysie..salam ramdhan..salammm jgn x salammm...muahh u


0 komen lagi: