Followers

Search This Blog

Monday, August 2, 2010

:: lame x update ::

salam..dimulekan dgn bangun lmbt arini g kije..aduhai...xsempat nak pkai bedak ke ape ke..terus start kete g kije..bwk kete laju je areini cz mmg dah lmbt sgt2..cz bos dah pesan smlm ckp arini ade 2 org bdk baru masuk..so aku la kne hndle sume tu..hamjadah tol..smpai2 je dah tepacak 2 org bdk yg aku xkenal...then die kate die keje situ arini..adehhh apsal la cepat sgt korg dtg wey..dol!...
ermmm wat kije cam biase...boring n bosan yg teramat sgt...xde geng...geng aku arini cuti..berak darah gak nyeee hahahaha...
blik kije x trus balik..stay agsana n ajalan2 jap..mkn..then trus blik umh..smpai umh baru la terase penat yg amat sgt...rasenyer dah 3 hri gile2 wat keje..minggu ni nak blik sgmt..yuhuuuuu syoknyerrr...xcted lak aku cz dah lame gile xbalik kg...ni smbil update blog//smbil wat surat mntk cti kat bos..rasenyer lau die xbg pon aku tetap nak cti..fuhhh....
tu je kot nak cite..ermm dlm kepale otak ni 1 je tgh pikir..."nape la bos aku ni xpenah rase bersyukur "????????.......manusie ooo manusie...bile senang xpenah ingt susah..bongkak!!!....

0 komen lagi: