Followers

Search This Blog

Tuesday, November 8, 2011

:: melecor ..mungkin ade hikmah disebaliknye ::



wuwuuww....lamenyer xjengah belog ni..dah seminggu kot..huhu..almaklom ler tuan punye belog ter x sihat sgt....bace dah entri b4 ni?hehe sedih kan...sangat :(






ni luke2 pas kene api seminggu yg lepas...kenangan yang xdapat dilupekan lor...nak citer dari a smpai z..tapi serius malas bebenor rasenyer..huhu xde mood betol lah gile beteii ...

now dok umah saje...memang xleh nak gerak sgt,tangan ni pedih sgt..kaki pulak mcm baru nak kering.tpi nape la xkering2..ishh ishhh...

Amin xdatang melawat pon,die nak dtg aritu,mase sehari pas aku kene,tapi aku xbagi..aku takot betol nak berdepan ngan die..hehe takot nanti aku sedih la tgk die..ehh silap,aku xnak die sedih tgk aku..heheh better kot aku xbagi die dtg..tapi sumpah sedeyh rinduu sgt kat die...

lau x weekend aritu dah g umah die,anak sedare die potong jambol n sambut birthday mama die,tapi apekan daye,xsihat punye pasal,so xdapat la g..maybe ade hikmah semue ni kan..kan kan kan....

---------------------------------------------------------------------------

tadi send pic tangan yg terkopek tu kat Amin...huhu die yg sebok sangat nak tgk..hehe aku pon bagi..b4 ni aku bg mms pic kaki jer.habis die tunjuk kat sume adik beradik die,mama die,makcik die..huhuh malu ok,kaki x lawa..hehhee...

Amin : fuhh,teruk jgk awak..ermm
Aku : terok,tapi sayang awak ni kan kuat.huhuuh
Amin : hehe ok awak... :*
Aku : :*

hari2 tnye sayang saye x?rindu saye x?cinta saye x?boleh terime saye x? huhuhuhuhuhuhuhu.........die xpernah bosan jawab..ok saye syang awak sgt2 Amirul Amin..thanks cz ade dblakang saye even kite jauh...tq tq tq.....

ok nak habis entri camni jer.


*sumpah sakit*


1 komen lagi:

wan habibah said...

uhh... teruk juga....