Followers

Search This Blog

Friday, November 18, 2011

:: Pantang...pantang kalau x makan ::

wuwuwwuuw..tekak ni mcam2 la plak..
time2 ber"PANTANG" ni la rase nak makan mcm2..
adehai..baru kejap rase nak makan ni..pastu tup tup 2minit pastu rase nak makan tu pulakk..aiyooo..
ni baru "PANTANG" sikit..kalau "PANTANG" time bersalin nanti ntah camane la kan..
patplohpat (44) hari tuu...sanggop?hehe..

dan dan plak skrang musim ujan,ermm tekak memang patot la kan mintak dimandikan
dengan makanan yg hebat2..
boring betol lani xleh makan,tu xleh makan..
kang makan effect kat luke n kulit..OMG sabar2..

KFC...wey serius ni paling top dalam tekak aku skrg nih..serius xtipu...sedapnyeeeee...xleh nak makan,org kate ayam n ape2 xleh makan time2 PANTANG ni..errmmm

Char kuew teow...ouhhhh mantopnye...togeh plak letak bebanyak..uuuuuuu tahan air liur jap.xleh nak mkan sebab ade udang,kerang telur..takot nanti gatal..pastu ade kicap..nnti kesan luke hitam..aiyakk

Dim sum..pelbagai rase,,OMG menggugat iman betol..tapi apekan daye,ade ketam,ade udang,ade telur..ermm same macam atas..xleh makan n tak baik utk luke..yekeee??

Mee Bandung..aisehh..ni lagi satu,hari tu ye ye oo aku g order mee bandung,aku lupe dalam mee tu ade udang,telur ,daging.,kacang tanah n bla bla bla....sekali baru sesuap ,akk ipor aku tegor,xleh makan..heheh kiciwaaaaaaa

Wantan...ofkos dalam die mestilah isi udang,xpon isi ketam,ayam,daging n ape2 je la yang bleh wat luke aku ni gatal..ok reject!
Ayam panggang..nampak sedap..sebab gambo menarik kan??xsedap pon kan?aiyakkk..nak sedapkan hati sendiri yg tgh xleh nak makan macam2..eeeeeeish

Udang goreng tepong........ha ni kalau aku makan,xtido malam la jawapnye.menggaru tempat2 luke tuh..huhuhu syuhhh sile bawak makanan ni jauh2 dari mate aku..hehe....
semueeee semuee gambar ni.aku *google jerk hehe
fuhhhhh...terbaek dari ladang la tekak ni..xpe2..tunggggggggggggggggggggggu aku dah sehat sepenohnye kang..aku balun semue..ye diulangi..SEMUE hahaai :))

masok harini dah 18 hari aku makan xkenyang..huhu laok org sakit haha xpuasnye.
dah 18 hari rupenye ek aku berpantang ni,,hhuuhu
rase baru je kene..


ok lah bai...
nak carik makan lah~

ape ade ek dalam esbox


5 komen lagi:

EyA edamanhatiku said...

waa mknan..ne yg xthan tngok ne

~azillakhalison~ said...

haha memang xtahan..same la kite

Azekzk said...

sodapnyo. buat terliur plak..

Ayien Ocaca said...

yien x pnh mkn dim sum....
dh org tu kne pntang....
kite la tukang mkn..
hehehe

~azillakhalison~ said...

azekzk : sedapkan...memang nak bg awak terliur lah wahahahaa....

Ayien : Dim sum sedap sgt tau..huhu nti try yer