Followers

Search This Blog

Thursday, November 10, 2011

:: salam aidiladha ::

salam aidiladha..lau ikot raye puase arini dah raye ke 5..tapi lau raye aji,boleh ke kire raye ke bape?hehhee..saje je kan xde keje,so update cite pasal raye la..nak cite sangat pon xler,sebb raye kali ni xbest..xbest sebab ape ce teka?huhuhu sebab raye kali ni xboleh makan banyak bende,macam memule pkai bracess dulu la.ni xleh makan.tu xleh makan..hhuhhuhuhu...tapi kali ni bukan sebab gigi xkuat nak makan,tapi kali ni kalau makan semue,effectnyer pade luke melecor tu..so better xpayah makan...wokey...

raye kali ni jugak aku banyuak duduk xwat keje.bukan malas tapi xlarat menanggung sakit kaki n tangan..huaaa memang rase relax gile tapi mcm xpuas la,sebba dah biasekan wat keje,tapi kali ni dok senang lenang je,ermm tu yg rase len macam tu huhu...

menu raye kitrang tahun ni pulak melambak2 banyaknyer...



  • ketupat segera
  • rendang ayam
  • kari daging
  • lodeh
  • bihun cantonese
  • spaghethi carbonara
  • kueh koci
  • apam polkadot
  • blueberry tiramisu
  • air tebu
  • pastu dengan jiran2  ngunjung lagi..pehh memanggg banyak sangat la
tetamu plak xkurang hebatnye,,start dari kol 10 pagi,ktrg baru nak makan,dahh cekgu sekolah abah dtg beraye,siap bawak parents diorg lagi..2 kete..pas die balik..datang lak jiran sebelah umah..pastu abang aku balik dari kampong belah bini die,pastu plak besan mak aku plak datang..pastu cikgu pulak dari segamat datang...huhuuhu petang kol 6 setengah baru la kitrg lepak same2.makan rmai2..giless la kan huhuhu...














2 gambar terbawah tu mase sarapan pagi esoknyer...menu pon maveles jugekkk adehhai..



  • keladi selatah + sambal lade cili
  • lontong goreng
  • spagethi goreng
  • roti planta
sedapppp kan....huhuu...rase tercabar gile la raye ni..hehe dapat la makan sikit2.dapat jugak makan rendang ayam,curik2 makan hehhehhee....

okey2,dah habis pasal raye..huhu ni nak sapu ubat.nampak macam makin kecing n makin pedih..camane tu ekk???huhu....

0 komen lagi: