Followers

Search This Blog

Friday, December 16, 2011

:: Amin terbang ke Vietnam..RINDU ::



wuu nak sedih ke nak happy ke ape ni?mood arini macam x ok sesangat la..since dr petang semalam..macam ade je yg xkene..Damn!...nyirap betol..nak kate peod,dah nak habis dah..n tiap2 kali peod xpenah lak rase ensen cenggini..huh sungguh menguji kesabaran betol la..xpe2 sabau2..

arini amin n family terbang g vietnam..woaaaahhh beribu batu jauhnyer..sian aku tinggal sekor2 kat jb ni~happy holiday yer semue..

dan dan nak google gambar bendere vietnam..haha


ahh xcntik..jalur gemilang tetap dihati :P..

huh memang serbe x kene betol la kan,arini tadi b4 Amin g,Amin call,carik pasal kan..jadik anjing dan kucig kejap tadi..huhu~time2 ni la nak merajuk la,la ape la...memang saje carik pasal n saje cari perhatian sebenarnye...ermm sabau lagi..siap terkeluo air mate ni tadi..aha..bukan ape,cume keadaan diri ni xok sebenarnye.demam~badan panas tapi mintak diselubung..aiyoo camane tu~

dah merajuk2 dekat sejam,memasing dah lembot hati balik,baru la call mcm biase,sms mcm biase.ahaha kelako pon ade!die g sane aku x mintak ape pon,cume mintak die jage diri bebaik.jage mama die,jage adik2 die bebaik..tu jer...balik annti sihat2 walafiat hendaknye..AMIn ya rabbalalamin :)..


5 hari ok..wuu mesti la rindu..baru rasenye aritu bulan 10 die g Indon,jalan ngan kawan2 die,ni g  Vietnam pulak.jalan ngan Family..sangat jeles ok,,pas kawen nnti nak tuntut..nak jalan2 ober c jugak~xkire xkire haha..

---------------------------------------------------------------------------

ehhh ehh baru kol 4:40 kot..belom kol 5 kot,nape dah rindu rindu rindu gaban ni..ehh ehh....




i miss you like crazy ok~
15 minit lg Amin nak terbang~huh sadis,,xdee pon msj last..xmo kawan...nak kawen jer..jeng jeng jeng!!! 




:P


0 komen lagi: