Followers

Search This Blog

Saturday, December 17, 2011

:: Demam kus kus ::

wuwu.sangat2 la xbest harini..terperap dalam bilik jer..badan xsihat la dah 3hari masok harini...
macam nak demam..macam migrain..eh macam2 lah..pelik.kejap ok kejap xok..
kalau time tak ok tu,siap kaki pakai stokin,berselimot satu badan cz sejok gaban..kang dah kebah,ok pulak
pastu nnti segar balik....nanti 2 jam lagi sejuk mengigil lagi..aishhh..ape pon xboleh..

see komen no3..haha adik Amin komen..wuwuwu...i demam b4 Amin pegi wokey :))

tetibe~~~ bukan mudah kalau nak tengok Amirul Amin tu nak komen status aku yer..hihi satu keajaiban :))...

nak call Amin xbleh..rindu banget,,eh ye x ye..demam rindu pon ye ni..ahaks!damn rindu gile okeyh...fuhh~cepat la balik cepat la....dapat dengar suare awak,kompem saye sihat nih..betol xtipu..:P

arini serius selere makan kurang..arini kat umah ni lauk sambal udang petai pulak tu..super duper fav aku lak tu..tapi nak wat cmner,selere tekak memang failed gile..bau petai pon rase nak muntah ni..serius xtipu...ni perot dah bebunyi2 mintak makan..ape harus aku makan..?air masak arini aku minum banyak sgt..kalau xdemam xdenyr nak pakse diri minom air masak bebanyak ni.ade hikmahnye demam ni kan...


0 komen lagi: