Followers

Search This Blog

Sunday, December 18, 2011

:: selamat hari lahir mak..yang ke 55 ::

assalamualaikum..arini xde watpe jugak..memang terperap dalam bilik je..nak kuo HUJAN selebat2nye satu hari ni.memang xbagi utk membazirkan dirikan..alhamdulilah..duit ade sikit simpan,kate nak kawen..hehhee :P

acctly,ni patotnye entri 11.12.11 aritu..special day utk my mak..birthday mak yang ke 55..wahh dah 55 u umor mak i..tapi mantain you,macam 45 ahaks :P..

Puan Zaidah Bt. Ab Gani

beli kek kat Seasons jer..Blueberry choc..Rm 45.00 .. biase bagi mak bunge,tapi xsempat lak kali ni nak beli bunge..

simple jer words tu..Sayang mak..from anak2 mak semue..alhamdulilah,kami masih punye mak.mak yang satu..tiade due..Mama mertue be coming..i love both of them..:))

bile mak nak potong kek,cucu2 pon saje la nak enterprem..alahaii comotnye memasing...ade lg 2 org cucu xmasok~..

Mak
Setiap deras degupan jantungku
Engkau mampu merasanya
Ketika aku:
Sedih
Gembira
Gelisah
Naluri ibumu
Bagaikan sebati dalam diriku

Ketika aku sedih
Kaulah ubat kepada duka laraku
Menceriakan dan menghakis
Perasaan yang melunturkan
Semangatku

Ketika aku gembira
Engkau juga turut berkongsi
Kegembiraan yang menyinari saat
Aku hidup di muka bumi ini
Sebagai manusia

Pabila gelisah menyelubungi jiwaku
Engkau masih bersamaku
Menolong menyelesaikan
Masalah yang tak sudah-sudah mengusutkan
Perjalanan hidupku

Mak
Selagi hayat dikandung badan
Aku akan sentiasa mendampingimu
Membelai dan menjagamu hingga ke hari tua

Mak
Aku tahu kasih sayang yang kucurahkan kepadamu
Tak setanding kasih sayang ibu kepada anaknya
Namun, terimalah keikhklasanku
Untuk menyayangi
Insan yang mulia ini


sob sob sob :')

selamat hari lahir mak.
terima kasih segalanya.
hanya tuhan dapat membalas.
kau satu tiada dua.

ade x sikit2 ikot muke mak?hihi org kate totally rupe abah :)

0 komen lagi: