Followers

Search This Blog

Thursday, January 12, 2012

:: Terukir Di Bintang ::


hihi mase tengah sebok dok apply web hosting tadi..
tetibe..BUZZZ !! ym..
hahaha kawan aku bagi link lagu,die soh aku layan..
memule malas nak layan..tapi Tenok sekor tu (lelaki,memang aku panggil die tenok)
die suhh gak aku layan..

demn aku banyak keje siooot lagi suh aku layan youtube ko tu ke..!!!
aku gagahkan jugak..aku klik play...

pon keluor lagu awesome ni.. :)
ceeee korang layan...make korang akan kate..OWESOME betol..ahhaha
aku tipu...bagi aku je awesome..sbb aku suke yuna,even xde la adore mane pon..
suam2 kuku je bak kate orang..

zaasssss


so???
da layan?bape markah korang bagi?huuuuuu..
bestkan..ok xtipu la..untok arini yg baru je separoh hari ni,
aku dah dengar 7kali..haha nak dekat hapal dah lirik die..

pas tenok bagi link tadi,1st dengar je terus aku share kat FB..
aku mention name @Amirul Amin...ahahaha..

ok doooow..nak g bank jap.pastu nak g makan..
pastu sambong kije..bos xde.g KOLUMPO..

yeayy !! arini boleh balaik awal ^,^

2 komen lagi:

Noonoy91 said...

lagu nie best.. tak tahu dah bepa kli lyn.. tp, awesome yuna! :)

~azillakhalison~ said...

bestkan...huu memang awesome!!