Followers

Search This Blog

Wednesday, January 11, 2012

:: relax,sebabtu boleh buat New POst haha ::



fuhh..arini bangun awal sangat2..
gi opis pon cepat2 sgt..
sebab bos aku nak g Mersing seawal pagi..
n ade bende yang nak di Printkan..
make,aku pon ke opis awal arini...
hekkkkk..
sempat la jugak pepagi tadi goreng hotdog n frencfries..(eh betol ke aku eja?)

smpai opis 30 minit awal.
huuuuuuuu skit mate menahan ngantoks..

pas bos aku g Mersing,aku berfoya2 la..layan FB..
layan Youtube..
layan radio..

tengahri sikit aku mula mengelabah buat kerja..
hihih ni dah petang sikit..ok la..relax..sebab tu bleh update blog....


------------------------------------------------------------------------------------



weekend aritu g umah atok..
lame betol xjengah diorg..
rindu..

sampai2 je ade appoiment ngan makcik aku..kitorang ade sesi makeover
hahaa..
hasilbnye..meh skrolll ke bawah..








haha ok menjadi x...adik aku yg jadik model tu..haha memandangkan makcik aku tu makandam terhangat..hehe,die yg make over muke adik aku ni..pastu je kitorang siap wat outdoor lagi tu..

sape yang snap kalau bukan aku?heheh lawa x?pandai x aku snap..hakhakhak..

actually banyak sangat nak update kat belog ni,even tau,sape aje la yang rajin bace..haha ade aku kesah,aku buat belog bukan dok sebok suh org bace..aku simpan untk hari tue :)

tue ok..dah 27tahun..ermmmmmmmmm



ok habis entri cmni je la...
malas nak buat cite pepanjanag~

0 komen lagi: