Followers

Search This Blog

Friday, January 27, 2012

:: ke bentong bersame buah hati ::


sorang lagi geng mase study kat poli selamat berkawen..
eh bukan sorang tapi 2 org..
memandangkan pengantin pompuan n pengantin laki tu 2 2 aku punye bff mase kat poli dulu..

wuuu 1st time g kawan kawen bawak tunang..
ngehngehngehh..actly tunang aku yg beriye nak ikot..haha...

1st time jugak la bff aku sume tgk akunye tunang..
lau x b4 ni tgk kat fb je... :P

21/01/2012
Bentong Pahang

xnak cakap banyak..jom layan gmbr jer..
congrats ain n wafiy...comel loteee la korang..gerammmm :)
aku comel x???ahha kawan2 sume cakap aku over kalau posing haha

BFF jugak mase study...yang kiri tu Tenok...ngan awek die..oya..pon same2 belajar dulu..tapi oya ni junior kitorang...

seeeee comel :P

heheheeh yeay yeay!!!! xsabar nak tunggu turn kamic :PP

kami semue....dari kiri atas..oya,wapi,kecik,aku,BINI KUDUS..xkenal....Dari kiri duduk,kudus,tenok n ad...

thank you En.Tunang sudi amekkan gambar  :))
 ngeeeeeeeeeeee cantikkan warne tema diorang..suke sangat...
ermm best betol jumpe akwan2 aritu..
tupon ade yg xdapat jmpe lg..cz ade lg yg tersekat kat jem mase tu..
kaw2 jem..
aku dr cheras nak ke BEntong je makan mase 2jam lebih...
bile balik jalan clear cume xsampai 30 minit dah sampai umah mama mentue aku...
opsssss...next entry la yer pasal umah mama mentue aku..hehe...

kepade kecik n wapi..selamat pengantin baru sokmo..
cepat2 dapat anak...
aku akwen jangan xdatang..memang kene sekehhh la korang!!!!


frends never ends...

-----------------------------------------------------------

erhhhh...aritu baru Tunanag aku tau perangai aku bile dgn kawan2 cmner..haha..
die ckap aku gile2...
ok la kan,dari aku gile.die jugak yg merane..

wokey callow beteiii :)



2 komen lagi:

nik rosmawati said...

cantiknya baju dia :)

~azillakhalison~ said...

memang cntik...adore gile :)